«Перший» привітав героїню грудня – лікарку Ганну Колесник

«Перший» привітав героїню грудня – лікарку Ганну Колесник

«Перший» вручив нагороду героїні грудня – лікарці Луцької міської клінічної лікарні Ганні Колесник.

Нагадаємо, щомісяця читачі «Першого» обирають героя серед тих людей, про яких пише видання. Голосування відбувається у соціальній мережі Фейсбук.

У грудні минулого року найбільше голосів отримала Ганна Колесник. У подарунок від видання вона отримала фірмову статуетку, а також сертифікат, який можна обміняти на два квитки на будь-який концерт, організований агенцією «Tikhonov сoncert and event agency».

Ганна Колесник – завідувачка відділення малоінвазивної хірургії Луцької міської клінічної лікарні, єдина на Західній Україні докторка наук, професорка і водночас практикуюча лікарка. Щокілька місяців вона їздить на закордонні конференції, щоб привезти на Волинь нові методики, і щоразу відмовляє на запрошення працювати у польських та німецьких клініках.

Окрім міської лікарні, Ганна Колесник встигає приймати пацієнток у кількох приватних медичних центрах та викладати в двох вишах. До неї їдуть не тільки жінки з сусідніх областей, а й ті, що вже давно живуть за кордоном.

Попри шалений графік і пережитий інфаркт, Ганна Колесник не планує зупинятись і не вірить у лікарське вигорання. Студентам та лікарям завжди каже, що до пацієнтів треба ставитись так, як до самого себе. Краще зрозуміти тих, кого лікує, жінці допоміг складний досвід – 7 місяців на лікарняному ліжку без можливості встати.

Читати більше тут: Була щаслива, коли в 6 ранку кликали на операцію. Історія луцької лікарки Ганни Колесник


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Колектив Волинської обласної дитячої лікарні проти її приєднання до перинатального центру
Наступна новина Показали, яким може бути електронний паспорт українця
Останні новини
Схожі новини