Під Луцьком будують новий торговий центр. Він бере участь у Всеукраїнському конкурсі

Під Луцьком будують новий торговий центр. Він бере участь у Всеукраїнському конкурсі

У селі Рованці, що поблизу Луцька, будують новий торговий центр. Відкриття об’єкту заплановано на травень 2020 року. Також проєкт бере участь у Всеукраїнському конкурсі «Ukrainian Urban Awards».

Про це повідомили на сторінці Конкурс Української Урбаністики у фейсбуці.

«Ділянка проєктування розташована вздовж об'їзної траси Луцьк-Львів. Формує передмістя обласного центру – міста Луцьк. Основна мета проекту створити достойне середовище передмістя обласного центру, а також комфортну зону праці безпосередньо самого закладу», – зазначають на сторінці конкурсу. 

Комплекс торгово-офісних приміщень охоплює: два автономні торгові зали в різних рівнях, супутні технічно-складські приміщення, для обслуговування торгівельних площ, офісні приміщення, які можуть працювати як у складі комплексу, так і в оренді. Комунікаційні зв'язки передбачають незалежне функціонування частин будівлі. Оздоблення будівлі – вентильовані фасади, відповідають сучасним вимогам енергоефективності будівель. Будівля знаходиться на фінальній стадії реалізації.

Як повідомив у коментарі «Першому» власник будівлі Олександр Лучицький, будівля буде призначена здебільшого для офісних приміщень, лише на другому поверсі буде невелика торговельна зона. Особливістю приміщення буде офіс у стилі «Open Space» – відкритого типу. 

Також, терміни здачі будівлі поки невідомі, адже будівництво через карантинні обмеження триває повільніше. 

«Це буде торгово-офісне приміщення. На другому поверсі буде великий відкритий офіс на 350 квадратних метрів. А стосовно відкриття – ми самі не знаємо, коли воно буде. Плануємо на жовтень 2020 року, але терміни можуть різнитись», – зазначив Олександр. 

 

Довідка: Ukrainian Urban Awards – конкурс, покликаний визначити кращі архітектурні проекти України, незалежно від форми, розміру та бюджету. Висококваліфіковане журі у складі найкращих архітекторів країни та світу оцінюватимуть досягнення міської нерухомості України та визначатимуть найкращі архітектурні проекти.

Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Показати коментарі (1)
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина 70-річний волинянин із цукровим діабетом одужав від коронавірусу
Наступна новина Британські вчені випробовують вакцину проти COVID-19 на людях
Останні новини
Схожі новини