Під Радою близько 200 прихильників Саакашвілі

Під Радою близько 200 прихильників Саакашвілі

Ніч у таборі пройшла спокійно.

Ситуація в наметовому містечку біля Верховної Ради вранці в понеділок, 18 грудня, залишається спокійною. Про це повідомляє Укрінформ.

Так, під стінами парламенту станом на 10:10 залишається близько 200 мітингувальників. Незважаючи на погодні умови, більшість із них знаходяться в наметах. На вулиці Грушевського працює польова кухня.

За словами прихильників лідера Руху нових сил Михайла Саакашвілі, ніч у таборі пройшла спокійно: ні зіткнень, ні провокацій не було.

Як довго триватиме акція, їм ще не повідомляли.

Нагадаємо, Михайло Саакашвілі в неділю, 17 грудня, після участі в "Марші за імпічмент" і виступу на віче в центрі Києва заявив, що в Жовтневому палаці на вул. Інститутській буде облаштований "координаційний штаб" його акції протесту.

Протестуючі, намагаючись потрапити в Жовтневий палац у Києві, виламали двері та розбили вікна. При цьому в палаці проходив концерт, на який люди прийшли з дітьми.

Організатори акції закликали людей піти на Майдан і не облаштовувати в Жовтневому штаб. Однак 200-300 протестуючих залишилися і кидали в правоохоронців пластикові пляшки з водою і петарди.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Родини Небесного легіону відпочивали у ПортCity
Наступна новина Після смертельної пожежі на вулиці Шота Руставелі у Луцьку залишились тонни сміття. ВІДЕО
Останні новини
Схожі новини