Порошенко натхнений викриттям Саакашвілі та Савченко силами СБУ

Порошенко натхнений викриттям Саакашвілі та Савченко силами СБУ

Президент пропонує внести ці операції до підручників для майбутніх «спецслужбістів».

Петро Порошенко вважає, що викриття спецслужбами та обвинувачення лідера РНС Міхеіла Саакашвілі та нардепа Надії Савченко «варті сторінок у підручниках для майбутніх спецслужбістів». Про це президент заявив 24 березня на урочистостях з нагоди 26-ї річниці діяльності СБУ, передає Українська правда.

«Протягом двох останніх місяців СБУ провело 2 масштабні операції, які варті сторінок у підручниках для майбутніх спецслужбістів. Спершу було блискуче викрито та легально задокументовано зв'язок «табору протесту» під Верховною Радою з малоросійською політичною еміграцією в РФ, яка сидить під ковпаком ФСБ РФ. ... Отримано переконливі докази і перекрито фінансовий канал між Дніпром і Москва-рікою, якою вони переправляли ці 30 серебреників», – заявив президент.

Порошенко додав, що більш важливим є «майстерне викриття ворожого кубла, яке готувало масштабні теракти з численними жертвами».

«Вони готували, як вони це називали «теорію керованого хаосу» – державний переворот в Україні в інтересах Росії», – зазначив Порошенко.

За словами президента, такі результати роботи СБУ стали можливими внаслідок системних змін, які посилюють спроможності Служби з захисту інтересів громадян і держави від зовнішніх і внутрішніх загроз.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина СБУ посилить контррозвідку - Порошенко
Наступна новина Трамп погодився вислати десятки російських дипломатів - Bloomberg
Останні новини
Схожі новини