Муніципали не віддають підприємцям Старого ринку контейнери. Кажуть: «Платіть»

Муніципали не віддають підприємцям Старого ринку контейнери. Кажуть: «Платіть»

Підприємці, які здійснювали торгівлю з лівого боку Центрального ринку на вулиці Глушець у Луцьку, не знають, куди представники муніципальної варти вивезли їхні контейнери. Частину демонтованих яток, стверджують вони, знайшли у пункті збору металу.

Про це йдеться у сюжеті Суспільного.

Нагадаємо, демонтажні роботи на території Центрального ринку розпочалися на початку лютого. Станом на 29 травня земельна ділянка на вулиці Глушець площею 0,5904 га була очищена від усіх конструкцій. Демонтажні роботи анонсують і на правій частині ринку.

Одна із підприємиць Центрального ринку показала відзняте нею відео з пункту збору металобрухту. Там, каже жінка, знайшла свої контейнери.

«Наші контейнери знаходяться на Мамсурова. У мене є відеодокази, що вони там стоять. Муніципальна варта вимагає гроші за них. За що я маю платити? Я не згідна!» – каже підприємиця Аліна.

«Вони там стоять, але на металобрухт їх ніхто не здаватиме», – розповів заступник директора муніципальної варти Роман Кулик. З його слів, згідно із правилами благоустрою демонтовані споруди повернуть власникам після оплати ними збитків під час демонтажу та охорони яток.

Підприємиця Людмила розповідає, що інспектори муніципальної варти вивезли її контейнер у невідомому напрямку.

«У прокуратуру я написала, що вкрали контейнери. Там були мої речі. Це моє майно. Там обладнання, одяг», – каже жінка.

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Завдяки дощам у Світязі піднявся рівень води, – керівник офісу водних ресурсів
Наступна новина Помер відомий волинський лікар Василь Яшан
Останні новини
Схожі новини