ТОП-10 найкумедніших постів лучан у Facebook

ТОП-10 найкумедніших постів лучан у Facebook

Із появою соцмереж життя лучан неабияк пожвавилось. На сьогодні там знаходять не лише давніх та нових знайомих, а й заводять стосунки, поширюють цікаву інформацію, повідомляють про різні події і навіть ведуть бізнес.

Серед десятків соціальних мереж нині серед українців, як і загалом у світі, найбільш популярною є соціальна мережа Facebook. Зокрема, з закриттям в Україні доступу до російських Вконтакті і Однокласники, тисячі інтернет-юзерів перейшли для спілкування саме сюди. 

Тож нині у Facebook поширюють свій контент інтернет-ЗМІ, сайти, просто користувачі, а для певних потреб – створюють тематичні групи. Луцьк у цьому не виняток. Наразі у цій соцмережі створено кілька сотень груп із «Волинською пропискою». Це як закриті, так і відкриті спільноти, тематичні та корпоративні клуби, групи за інтересами і хобі.

Однак, окрім інформаційних повідомлень, обговорень актуальних тем, новин і дискусій – дедалі частіше можна зустріти контент на кшталт «куплю/продам», «здам/зніму» або ж «шукаю/порадьте/ все пропало/що робити».

Звісно, саме інтернет нині є найдоступнішим і найоперативнішим способом отримати пораду. Та деякі дописи волинян стають справжніми перлами місцевого інтернет-середовища і неабияк тішать користувачів Facebook.

Отож, Перший вирішив збирати найкумедніші та найцікавіші пости волинян в соцмережі Facebook. Останнім часом справжній ажіотаж виник у групі Теревені про Луцьк, де зібралось майже 70 тисяч лучан і не тільки. Усі щось купують, продають, міняють, шукають і...майже не теревенять про сам Луцьк.

Просто фарбування брів хноЕМ і просто нЬогті...

Допоможіть хлопцю – шукає дівичну своєї мрії.

Може в когось лишилась? Треба партія – 2 кілограми.

Дотепний коментатор)

Питання тільки для тих, «хто в темі», але без політики тут теж не обійшлось.

Метрики в електроннному форматі? Ні не чули.

(Метрика (застаріле) — паперовий реєстр, формуляр для офіційної реєстрації актів громадянського стану. В метричних книгах духовенство реєструвало акти громадянського стану членів церкви: хрещення (народження), вінчання (шлюб), поховання (смерть) з фіксацією днів і років народження, вінчання, смерті.)

І таке комусь треба...

А перший вігвам куди подівся? Воїни Апачі знесли? ;)

Вийти в магазин… це так складно...

Просто уявіть, що слово «качки» має ще й інше значення…. 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Лучан запрошують на фестиваль «Берегиня»
Наступна новина Ефект розбитого вікна: Як Дунаєвецька ОТГ здобуває титул найчистішої громади України
Останні новини
Схожі новини