ТОП-5 популярних інтернет-видань Волині

ТОП-5 популярних інтернет-видань Волині
Джерело зображення: YouTube

ІА «Перший» продовжує стежити за розвитком ринку інтернет-медіа на Волині та розповідати читачам, як змінюються рейтинги регіональних інтернет-видань. 

Як завжди не обійшлося без змін й на тижні, що минув. 

Читайте також: ТОП-10 найбільш популярних інтернет-видань Волині за 11.06.2018

Загалом минулого тижня найбільший інтерес читачів викликали світлини з заказника «Воротнів», де, за словами однієї з відвідувачок, облаштували «філіал раю» на Землі.

У понеділок, 11 червня, найбільш обговорюваними подіями були нічна погоня поліції за порушниками та концерт Дзідзьо на стадіоні «Авангард». Також виконавцю в Луцьку подарували іменну бочечку віскі. А ще в понеділок в обласному центрі підпалили дитячі коляски в багатоповерхівці.

Також читачам було цікаве інтерв’ю Юрія Моклиці з коментарями актуальних проблем міста та публікація про незвичайне дійство в Луцьку – Кубок інсталятора.

Крім того користувачі інтернету читали про відкриття першого будинку ЖК «Юпітер», святкування 15-річчя мережі піцерій «Фелічіта» та фестиваль повітряних куль «Аеросфера».

Перший продовжує аналізувати рейтинг регіональних інтернет-видань за даними сайту «Bigmir)net». Таким чином, виключаючи з переліку всеукраїнські ЗМІ, вдалось зібрати дані та визначити ТОП-5 популярних інтернет-видань з волинською «пропискою».

Отож, згідно з минулотижневими даними, найбільш популярними інтернет-виданнями на Волині є ІА «ВолиньPost», ІА «Волинські новини», Район.in.ua, Волинь24 та ІА «Перший».

За підсумки тижня за регіональними та загальними хостами волинських ЗМІ, сформувалась така картина:

1. ІА «ВолиньPost»

Перше місце цього тижня знову посіло Інформаційне агентство ВолиньPost. Варто зауважити, що в середньому щодня сайт відвідували 4 300 користувачів, які зареєстровані з нашого регіону. 

За тиждень щоденна середня відвідуваність сайту зросла на майже 5 000 хостів. Зокрема, в середньому кожного дня на сайті бували 43 000 читачів. Співвідношення регіональних хостів до загальних становить 10,1%.

2. ІА «Волинські Новини»

Другу сходинку у ТОП-5 популярних регіональних інтернет-видань цього тижня посіло Інформаційне агентство «Волинські Новини». Середня кількість відвідувань з нашого регіону становить 3 600.

Щоденна середньодобова відвідуваність сайту впала майже на 4 000 і становила в середньому 30 100 відвідувачів. Варто зауважити, що зменшилося співвідношення регіональних хостів до загальних – 11,9%.

3. Район.in.ua

Третє місце у рейтингу цього тижня знову здобула Мережа гіперлокальних сайтів Район.in.ua. Варто зауважити, що в середньому щодня сайт відвідували майже 3 400 користувачі, які зареєстровані з Волині. 

Кількість загальних відвідувань збільшилася і становить 23 300 осіб. Глибина відвідуваності сайту з врахуванням регіональних та всеукраїнських заходів тримається на рівні 14,6%.

4. Волинь24

На четвертому місці цього тижня перебуває видання Волинь24. У середньому щодня на сайт видання заходили 3 100 відвідувачів, які зареєстровані з Волині.

Щодо загальних хостів, то цей показник становив 19 700. Що на 5 000 більше, ніж позаминулого тижня. 

Також дещо впала глибина переглядів сайту - 15,7%.

5. ІА «Перший»

П’ятірку лідерів найбільш читабельних видань Волині, як і у попередні тижні, закриває інформаційне агентство «Перший». Варто зауважити, що в середньому щодня сайт відвідували 2 700 користувачів, які зареєстровані з нашого регіону. 

За минулий тиждень середньодобова відвідуваність сайту збільшилася і становила щодня в середньому 15 000 читачів.

Водночас залишається стабільною глибина відвідуваності сайту і з врахуванням регіональних та всеукраїнських хостів - понад 18%. За цим показником «Перший» залишається лідером серед волинських інтернет-медіа.

Як змінювався ТОП-5 волинських інтернет-ЗМІ протягом тижня (за даними регіональних хостів)
Як змінювався ТОП-5 волинських інтернет-ЗМІ протягом тижня
(за відсотковим співвідношенням регіональних хостів до загальних)

 

До слова, на сайті «Першого» в окремому рейтингу ЗМІ триває голосування за улюблені інтернет-видання, де ви можете висловити свою думку щодо того, яке медіа цікавіше.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцьку зникла 21-річна дівчина. ФОТО. ОНОВЛЕНО
Наступна новина У Рівному власнику ігрових автоматів спалили авто. ВІДЕО
Останні новини
Схожі новини