Підвищення цін на рекламу у Луцьку може не принести місту обіцяних 10 мільйонів, - Рачков. ВІДЕО

Підвищення цін на рекламу у Луцьку може не принести місту обіцяних 10 мільйонів, - Рачков. ВІДЕО

Обіцяних 10 мільйонів доходу від підняття цін на рекламу Луцьк може й не отримати. Бо це лише плани.

Про це під час прямого ефіру на ток-шок «Протилежний погляд LIVE» повідомив заступник Луцького міського голови Олександр Рачков.  

Нагадаємо, раніше виконавчий комітет Луцькради прийняв рішення, яким змушує місцевий бізнес сплачувати за землі під рекламними щитами на 49% більше, ніж раніше. Відтоді оператори луцького рекламного ринку намагаються домовитися з місцевою владою щодо його скасування. 

Так, 1 березня Асоціація рекламістів Волині ініціювала зустріч з міською владою та пояснила, що такі тарифи фактично вб’ють цей вид бізнесу у Луцьку. Проте у міськраді не прислухалися до бізнесу – рішення не скасували, аргументуючи це тим, що у такий спосіб міську казну вдасться поповнити на 10 мільйонів гривень.

«КП «Луцькреклама» планує дохід від реклами на 2018 рік у розмірі орієнтовно 10 мільйонів. Це є плановий показник. Тож з огляду на ситуацію після прийняття такого рішення «Луцькреклама» планує дохід у 10 мільйонів», – повідомив в ефірі Олександр Рачков.

Однак, за його словами, з огляду на конфіктну ситуацію, яка розгорілася навколо зазначеного підвищення цін на рекламу, прогнозувати виконання такого показника – вкрай складно.

«З такими настроями – це нереально», – підсумував Рачков. 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина GoHome продає у Луцьку нову однокімнатну квартиру з дизайнерським ремонтом
Наступна новина Від цих продуктів краще відмовитись після обіду
Останні новини
Схожі новини