Від цих продуктів краще відмовитись після обіду

Від цих продуктів краще відмовитись після обіду

Якщо ви вирішили схуднути до літа, то не обов'язково сидіти на жорстких дієтах. Достатньо відмовитись від цих смаколиків у другій половині дня.

Для того, щоб організм нормально функціонував, а самопочуття залишалось хорошим, потрібно знати, які продукти краще не вживати після обіду. Дієтологи радять не гнатись за модними дієтами, а слідкувати за своїм раціоном, – пише Радіо Максимум

Відтак, після 14:00 краще не їсти:

  • Макарони та крупи. У другій половині дня організму важче переробляти та засвоювати страви з них. Краще надати перевагу білковим продуктам.
  • Картопля, квасоля, буряк та кукурудза. Від них складно відмовитись, одна краще дозволити собі такі страви до полудня. До слова, легкі овочі можна їсти у будь-який час.

  • Копченості, солена, маринована та консервована їжа. Занадто велика кількість страв із сіллю тільки затримує воду в організму і не дозволяє нормально функціонувати системі травлення.
  • Шоколад та солодощі. Краще з'їсти кілька горіхів та яблук, якщо настрій хочеться підняти.
  • Груші, банани та виноград. Ці фрукти мають ледь не таку ж калорійність, як і цукерки, тому вони можуть бути частиною полудника або сніданку, але не обіду чи вечері.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Підвищення цін на рекламу у Луцьку може не принести місту обіцяних 10 мільйонів, - Рачков. ВІДЕО
Наступна новина «І це 17 березня», – лучани діляться світлинами засніженої весни
Останні новини
Схожі новини