Після канікул учні підуть до школи чи почнеться дистанційне навчання? Роз’яснення МОЗ

Після канікул учні підуть до школи чи почнеться дистанційне навчання? Роз’яснення МОЗ
Фото ілюстративне

Виконувач обов'язків генерального директора «Центру громадського здоров'я МОЗ України» Ігор Кузін надав роз'яснення щодо дистанційного навчання у школах після канікул. Переведення на таке навчання залежатиме від того, у якій карантинній зоні перебуває регіон.

Про це він розповів у коментарі РБК-Україна.

«Тут ситуація буде залежати від того, в якому регіоні чи районі перебуває школа, тому що сама ідеологія адаптивного карантину полягає в тому, щоб застосовувати різні підходи до різних територій», – сказав він.

Представник МОЗ зазначив, що у деяких регіонах ситуація з коронавірусом склалася таким чином, що відстежити контактних осіб дуже важко.

«Є також області, де ситуація керована або поодинокі випадки лише. Тому в тих регіонах, які знаходяться у помаранчевій або червоній зоні, там можливо буде ставитися питання про дистанційне навчання (після канікул, – ред.)», – сказав Кузін.

Нагадаємо, Міністерство освіти і науки рекомендуватиме всім установам загальної середньої освіти почати осінні канікули 15 жовтня. Рекомендації надішлють усім школам незалежно від карантинної зони.

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Відкриття ковідного госпіталю абсурдне, – працівники Луцького пологового
Наступна новина 20 сортів на 4-х гектарах. У селі на Волині полуницю збирають із травня до листопада
Останні новини
Схожі новини