Після ремонту двору з будинку на Привокзальній з’їжджає «Укртелеком». Що там буде?

Після ремонту двору з будинку на Привокзальній з’їжджає «Укртелеком». Що там буде?

Нещодавно завершили капітальний ремонт прибудинкової території біля будинку №1 на вулиці Привокзальній у Луцьку. Перший поверх житлового будинку багато років орендував «Укртелеком», проте зараз почали звільняти частину приміщення.

«Зараз перший поверх орендує частково «Укрпошта», невеликий магазинчик – підприємиця Тетяна Єлова, а найбільшу частину займає «Укртелеком». Договір оренди з ними укладений ще на два роки, але вони сказали, що їм – забагато», – розповіла начальниця відділу управління майном міської комунальної власності Алла Грабко.

За її словами, «Укртелеком» хоче залишити за собою тільки до 100 квадратів. Наразі вони орендують 327 квадратів (плюс підвал 254 квадрати, який теж лишають). Стосовно решти приміщення міська влада поки не визначилася.

«Можливо, туди заїде хтось із органів державної влади, у них є велика потреба в вільних приміщеннях. Якщо ні, то будемо оголошувати про наміри здати в оренду. Обов’язково опублікуємо інформацію на сайті міської ради і в газеті «Луцький замок», – запевнила Алла Грабко.

Наразі «Укртелекому» поставили вимогу: зробити окремий вхід до частини приміщення, яке планують надалі орендувати. Як тільки вони закінчать, каже чиновниця, почнуть вирішувати долю решти будівлі.

Загалом ремонт території поруч із будинком, де невдовзі з’явиться вільна площа, обійшовся міському бюджету  в 1,5 мільйони гривень.

Фото із фейсбук-сторінки Ігоря Поліщука


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На «Бандерштаті» виступить «Бумбокс»
Наступна новина Спека і грози: яким буде тиждень у Луцьку
Останні новини
Схожі новини