Плакали та не стримували емоцій. Як батьки волинян з Kalush Orchestra відреагували на перемогу гурту

Плакали та не стримували емоцій. Як батьки волинян з Kalush Orchestra відреагували на перемогу гурту
Скріншот з відео

Мами трьох учасників гурту Kalush Orchestra з Волині - Ігоря Діденчука, Віталія Дужика та Тимофія Музичука, плакали із сім’ями під час перемоги гурту на Євробаченні.

Перед виступом сина пані Світлана намагається заспокоїти себе співом. Жінка переживає одразу за двох своїх синів – Тимофія, який співає за Україну, і за молодшого Назара, який зараз її боронить, – повідомляє «ТСН»

«Молю Бога, щоб скоріше закінчилася ця війна», - каже Світлана.

Скріншот з відео

Жінка – викладачка гри на бандурі. Саме вона і прищепила старшому сину любов до музики. У музичну школу Тимофій їздив за шість кілометрів від їхнього села, вчився грати одразу на кількох інструментах.

«Він пішов на баян, а через деякий час ще на сопілочку, я його скрізь за собою, так як мама-музикант», - каже Світлана Музичук.

Читати також: Україна перемогла у Євробаченні-2022. Ми зібрали добірку мемів після тріумфу Kalush Orchestra

Повірити в те, що за Тимофієм ці слова зараз наспівує весь світ – батьки й досі не можуть.

«В мене тут шось вистрибує, гордість розпирає», - кажуть батьки.

Загорнувшись у прапори, у телевізорі намагаються спіймати погляд сина. Сльози на очах з’являться не лише у матері, але й у батька.

">http://

Аби бодай якось підтримати Тимофія - мати співає разом з ним. Її серце, каже жінка, зараз там, у Турині.

А за секунду завмирає: чує останні слова, сказані солістом гурту - Олегом Псюком - після виступу із закликом врятувати людей із Азовсталі.

Скріншот з відео

Вона не може дочекатися, коли ведучі оголосять результати голосування глядачів. На останній цифрах серце ледь не вистрибує.

За хлопців вболіває і родина іншого учасника - Віталія Дужика. Після оголошення результатів конкурсу, батьки не стримують емоцій.

Скріншот з відео

І хоча вже глибока ніч, телефон пані Світлани не замовкає ні на хвилину. Але ж вона чекає на головний дзвінок - від сина. І поки він ще на сцені не втримується, пише йому повідомлення.

Жінка впевнена, після сьогоднішньої перемоги мусить бути інша - головна – на полі бою.

«Україна переможе», - каже вона, бо цього чекає найбільше за усе. 

Цікаво, що троє учасників Kalush Orchestra викладали у Гіркополонківській музичній школі (нині – Дитяча школа мистецтв Боратинської сільської ради). 

«Уся країна радіє перемозі, яку здобули наші представники на музичному фронті. Для Боратинської громади ця звістка є вдвічі приємнішою, адже троє учасників гурту Kalush Orchestra у різні роки працювали у Гіркополонківській дитячій музичній школі (нині – Дитяча школа мистецтв Боратинської сільської ради).

Свого часу Тимофій Музичук, Ігор Діденчук та Віталій Дужик навчали музичному мистецтву юних жителів Боратинської громади», – повідомили на офіційному сайті сільради. 

Фото Боратинської сільради

Нагадаємо, гурт Kalush Orchestra із піснею «Stefania» переміг у Євробаченні-2022. Після цього, 15-го травня, музиканти випустили кліп на свою пісню. Його вони знімали у Бучі, Ірпені, Гостомелі. 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Сьогодні у Луцькому районі знешкодять вибухівки часів Другої світової війни
Наступна новина Храм на Ковельщині приєднався до ПЦУ
Останні новини
Схожі новини