ПЛР-лабораторія при Волинській обллікарні запрацює до кінця тижня, – управління охорони здоров’я

ПЛР-лабораторія при Волинській обллікарні запрацює до кінця тижня, – управління охорони здоров’я
Фото ілюстративне

До кінця цього тижня має запрацювати ПЛР-лабораторія при Волинській обласній клінічній лікарні, обіцяють в управлінні охорони здоров’я ОДА.

Про це сказала виконувачка обов’язків начальника управління, депутатка облради Людмила Тимощук під час позачергового засідання регіональної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій 10 серпня, повідомляє пресслужба облради.

За словами Людмили Тимощук, облаштування ПЛР-лабораторії при обласній клінічній лікарні перебуває на завершальній стадії. Вона має запрацювати вже до кінця цього тижня.

Нагадаємо, у червні в. о. директора лікарні Олександр Дудар розповідав, що ПЛР-лабораторія в лікарні існувала багато років, але її обладнання не було пристосоване для роботи саме з коронавірусом.

«Ми зможемо забезпечити потреби ПЛР-досліджень усім пацієнтам, які будуть поступати в обласну клінічну лікарню. Також виконати накази МОЗу, де прописано, що всі медпрацівники, які працюють із коронавірусними пацієнтами, повинні кожні 5 днів проходити ПЛР-діагностику», – розповідав керівник лікарні.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцьку знайшли поклади унікальної корисної копалини*
Наступна новина В Україні – понад 1100 нових випадків коронавірусу
Останні новини
Схожі новини