Подарунки, гарбузи та бульбашкове шоу. Як Луцький зоопарк святкував день народження?

Подарунки, гарбузи та бульбашкове шоу. Як Луцький зоопарк святкував день народження?
Під час свята у зоопарку (фото Олександра Дурманенка)

Луцький зоопарк відзначив 40-річчя з часу заснування, а одночасно тут провели і свято гарбуза.

Святкові заходи відбулися у неділю, 20 жовтня, пише ІА Волинські Новини.

Точна дата заснування Луцького зоопарку не відома. Вважається, що це відбулося 40 років тому, наприкінці весни. Однак, як розповідає директорка закладу Людмила Денисенко, день народження вирішили відзначати восени.

По-перше, саме цієї пори 4 роки тому відкривався оновлений зоопарк. Тоді ж тут провели свято гарбуза.

Людмила Денисенко розповідає, що гості на 40-річчя зоопарку з'їхалися з різних куточків України. Представники Черкаського зоопарку привезли пару огарів – декоративних качок. Одеський «Біопарк» теж планує подарувати нового мешканця – примата або ж левицю. Від Київського зоопарку передали клітку.

З гумором до вибору подарунку підійшов Одеський державний зоопарк. Ним стало символічне дерево з ключів, на якому вже є один – електронний, від адміністративного приміщення одеситів. Тож тепер, як жартує Людмила Денисенко, вона може заходити до них у будь-який час доби.

А Рівненський зоопарк подарував лучанам металву фігурку слона. Поки їй підшуковують місце, але з початком сезону усі зможуть її побачити.

Серед гостей, які завітали до закладу, – молодь, люди старшого віку, багато дітей, представники влади.

Люди підходили до Людмили Денисенко зі щирими вітаннями, побажаннями розвитку та процвітання, подарунками. Хтось приносив квіти, хтось сувеніри, а один із відвідувачів вручив декілька коробок з печивом.

З привітаннями та подарунками до свята приєдналися також Волинський еколого-натуралістичний центр, організація «Чарівний пензлик», Біологічний факультет СНУ імені Лесі Українки та ще багато організацій.

Святкування розпочалося із вітальних слів Людмили Денисенко. Потому із 40-м днем народження усіх привітав радник Луцького міського голови Ігор Поліщук. Він, зокрема, повідомив, що Луцька міська рада підготувала проєкт розширення зоопарку, а також вручив подяк міського голови.

Почесні грамоти отримали доглядач хижих тварин Володимир Даюк, бухгалтер підприємства Олена Ляшук, охоронець Олексій Богайчук та увесь колектив зоопарку.

Після цього розрізали та смакували святковим тортом, шматок якого отримав кожен гість.

Потому організували забави для дітей від студії «Карамболь», дійство «Подих природи» від екологічного театру «Еко-рух», магічні фокуси від Максима Павловського, музичні вітання, різноманітні забави та майстер-класи.

Завершився день народження бульбашковим шоу.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина «Втратили репутацію за 5 хвилин». Хор імені Верьовки потрапив у гучний скандал. Що кажуть на Волині?
Наступна новина «Хочемо, щоб гра була, як шоу, – щось типу НБА», – менеджер «Любарта» Дмитро Пасічник
Останні новини
Схожі новини