Подолав 2 тисячі кілометрів. Норвежець привіз у Луцьк гуманітарну допомогу

Подолав 2 тисячі кілометрів. Норвежець привіз у Луцьк гуманітарну допомогу
Фото Луцької міської ради

Житель Норвегії Майкл Страндлове подолав майже 2 тисячі кілометрів та привіз у Луцьк понад три тонни гуманітарної допомоги, яку напередодні зібрав у своїй країні. 

Чоловік щодня переглядав новинні сайти про події в Україні. Більше місяця його турбувала доля нашого народу та геройські вчинки бійців Збройних Сил України.

Більше він не міг спостергіати та вирішив домогти українцям, – пише пресслужба Луцької міськради. 

«Вирішив звернутись до українського посольства в Норвегії, аби дізнатись, чого потребує ваш народ. Опісля зібрав допомогу, взяв відпустку, винайняв вантажний бус та поїхав в Луцьк», - розповів Майкл. 

До Луцька чоловік привіз продукти харчування тривалого зберігання, засоби особистої гігієни, ліхтарики та багато іншого. Всього його невеликий бус вмістив понад 3 тонни вантажу.

«Координатори та волонтери Луцького центрального пункту допомоги були вражені його історією допомоги нашому народу. Вони подякували йому особисто та людям, які допомагали зібрати в Норвегії гуманітарну допомогу», – пише міськрада. 

Фото Луцької міської ради

Вже зараз Майкл Страндлове вирушив додому. Його шлях до Норвегії складає майже 2 тисячі кілометрів. Він пообіцяв приїхати до України знову.

Читати також: Створював костюми арабським принцам. Як відомий луцький кутюр'є почав шити рукавиці для військових


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Вилучили картини та антикваріат. У родичів Медведчука й Козака провели шість обшуків
Наступна новина Інформував про переміщення ЗСУ. На Рівненщині російський агент отримав 12 років тюрми
Останні новини
Схожі новини