Подвійні стандарти Саганюка

Подвійні стандарти Саганюка

Міський голова Володимира-Волинського Петро Саганюк  виступив проти того, аби діти з навколишніх сіл безкоштовно навчались у міських закладах освіти.

Про це він заявив під час планірки, - пише газета «День»

«На кожну іногородню дитину міський бюджет витрачає по три тисячі гривень. Це різниця між освітньою субвенцією, яку ми отримуємо, і комунальними послугами, які надаємо школам. Її і просимо компенсувати школам», - наголосив Петро Саганюк.

Правильно поставлене питання! 
Але у мене аналогічне питання і до пана мера, а чи не хоче і володимир-волинська громада платити обласному бюджету за те, що у навчальних закладах, які належать обласній раді теж навчаються і, до речі левова частина, діти із Володимира- Волинського? Я маю на увазі Володимир-Волинську спеціалізовану школу-інтернат І-ІІІ ступенів, із фінансуванням якої виникли проблеми на початку року і виникли саме тому, що не дотримано пропорції 70/30, яка передбачає, що із Володимира має бути не більше 30% дітей, а 70% - це мають бути діти із усієї області, адже бюджетне законодавство це забороняє!
Але у цьому питанні, мер категоричний і вимагає усі  гроші від обласного бюджету!То що це, як не подвійні стандарти від Саганюка?


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Показати коментарі (3)
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Війна за тариф: чому луцькі перевізники хочуть підвищити вартість проїзду
Наступна новина У Луцьку п'яний спробував побити медика, який хотів надати йому допомогу
Останні новини
Схожі новини