Львів презентував новий проморолик. ВІДЕО

Львів презентував новий проморолик. ВІДЕО
Джерело фото: hogen-mogen.ru

Місто Лева отримало новий динамічний проморолик: у 30-секундному відео поєднали види давньої культурної столиці, величну архітектуру й історичну атмосферу із сучасним і креативним Львовом, модерними будівлями й гостинними людьми.

«Десяток років тому ми у Львові зробили ставку на туризм і сприяли динаміці розвитку аеропорту. Близько 40 авіанапрямів доступні для охочих відвідати наше місто. Ми справді дуже близько одне до одного», – каже заступник міського голови Львова з питань розвитку Андрій Москаленко.

Торік Львів прийняв 2,6 млн відвідувачів з усієї України та з-за кордону, і продовжує динамічно розвивати напрям туризму.

«Ми – серце України. Запрошуємо всіх до Львова! Нам, українцям, бракує спілкування. Тож давайте знайомитись! Наш новий промоційний ролик – можливість залучити ще більше міст до обміну досвідом та нових спільних звершень», – додає Москаленко.

До слова, Львів – єдине місто України, що потрапило в рейтинг 12 локацій світу від The Telegraph, які обов'язково варто відвідати 2018 року. А ще є першим представником країни, що увійшов у ТОП-100 туристичних міст Європи.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина З танцями та піснями: Волинський народний хор відзначає 40-річний ювілей. ФОТО
Наступна новина В Україні підвищать податки на цигарки та посилки з-за кордону
Останні новини
Схожі новини