Показали, як на Рівненщині підрозділи ТрО ефективно використовують ЗРК С-60. ВІДЕО

Показали, як на Рівненщині підрозділи ТрО ефективно використовують ЗРК С-60. ВІДЕО

Готовність Збройних Сил України до відбиття можливого нападу агресора на північному напрямку з території білорусі запорука того, що ворог сюди не сунеться — запевняють військовослужбовці рівненської бригади територіальної оборони.

Військові для ІА АрміяInform показали, як комплекс С-60 знищує повітряні та наземні цілі. 

Олексій — стрілець-навідник комплексу С-60, який перед широкомасштабним російським вторгненням перебував за кордоном. Та за два дні після того повернувся в Україну, аби зі зброєю в руках захищати свій дім.

— Це дуже ефективна гармата. Вона в нас встановлена на базу високопрохідного автомобіля, може заїхати скрізь та за будь-яких погодних умов. Сьогодні під час тактичних навчань ми провели підготовку, виїзд та стрільби по наземних та повітряних цілях. Результат — десять із десяти. Все це завдяки високій злагодженості екіпажу та бажанню самовдосконалюватися, — каже Олексій.

— Я знаю тут кожне дерево, кожен кущик — ворогу тут не пройти. Бійці тероборони, що стоять на позиціях уздовж білоруського кордону, максимально вмотивовані, а тому не відступлять ні на крок зі своєї землі.

Довідково:  Зенітно-артилерійський комплекс С-60 використовує зенітні гармати АЗП-57 калібру 57 мм. Призначений для знищення повітряних цілей на висоті до 6000 м, а також наземних, зокрема броньованих цілей на дальності до 12 000 м. Для знищення повітряних цілей використовуються унітарні постріли з осколковими трасуючими снарядами, а для знищення наземних броньованих цілей — унітарні постріли з бронебійними трасуючими снарядами. Осколкові снаряди оснащуються розташованим у бойовій частині детонатором із самоліквідатором.

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Шукав клієнтів для двох жінок: 55-річний лучанин знов попався на сутенерстві
Наступна новина Біля Луцька сталася аварія: на місці працювали рятувальники. ФОТО
Останні новини
Схожі новини