Показали, як центр спортивної медицини з Бахмута працює на Волині після релокації. ВІДЕО

Показали, як центр спортивної медицини з Бахмута працює на Волині після релокації. ВІДЕО

Через повномасштабну агресію росії Донецький регіональний центр спортивної медицини переїхав з Бахмута до Любешова. Підприємство займається діагностикою, лікуванням та реабілітацією спортсменів.

Про це повідомляє Волинський інститут права. 

 Завідувач відділення спортивної медицини і реабілітації Донецького регіонального центру спортивної медицини Людмила Крячко розповіла, що приїхали до Любешова в квітні.

Місцеві підприємці допомогли цьому комунальному підприємству знайти приміщення для роботи. Працівників Центру та їх рідних посилили в гуртожитку місцевої школи. Зараз клієнтам з Донецької області надають допомогу здебільшого дистанційно. Водночас тут працюють і з мешканцями Любешівської громади.

Відбулося це в рамках проєкту «Соціальна інтеграція ВПО через розвиток громад у партнерських громадах Проєкту USAID «ГОВЕРЛА» у Волинській області», що став можливий завдяки Агентству США з міжнародного розвитку (USAID) та щирій підтримці американського народу через Проєкт USAID «ГОВЕРЛА». Зміст цієї публікації не обов’язково відображає погляди USAID та Уряду США.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Зґвалтовані є героїнями і героями, які вижили». Важливе про сексуальне насильство під час війни


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина 33-річного волинянина, який вбив тестя і тещу, помістили до психлікарні
Наступна новина На Волині орендар переорав гектар полуниці і засіяв пшеницею: господар землі хоче судитись
Останні новини
Схожі новини