Поки без басейну. Як луцька «Ротонда» готується до відкриття

Поки без басейну. Як луцька «Ротонда» готується до відкриття
Відпочинковий комплекс «Ротонда» (фото ІА ВолиньPost)

Відпочинковий комплекс «Ротонда», що у Центральному парку Луцька, готується до відкриття.

Про це розповів співвласник «Ротонди», керівник комплексу Іван Музичук, повідомляє ІА ВолиньPost.

Комплекс відкриють поки без можливості поплавати у басейні. Найближчим часом запрацює лише зона, де можна посидіти та посмакувати стравами чи напоями, які пропонують у кафе. Технічне відкриття кафе у «Ротонді» запланували на вівторок, 16 червня. Офіційне – трохи згодом.

«Під час технічного відкриття ми перевіряємо свою готовність, повністю усі моменти: чи працює комп’ютерна система і інше обладнання, команда пророблює певні страви, перевіряємо калькуляцію тощо. Технічне відкриття якраз і показує всі недоліки, які треба усунути до офіційного відкриття. У день офіційного відкриття це все виправляти – неправильно, хоча бачив і таке. Якщо технічне покаже, що ми повністю готові, то запускаємося у вівторок-середу наступного тижня. Якщо треба буде щось виправити, то відкриття залежить від того, скільки часу це потребуватиме», – пояснює Іван Музичук.

Він додав, що «Ротонда» повідомить своїм відвідувачам про відкриття через свої сторінки у соцмережах. Вхід у кафе, як і раніше, буде безкоштовним. Меню цьогоріч оновили, дещо змінивши та скоротивши кількість позицій.

Щодо басейну, то його теж готують до запуску. Наразі чистять і починатимуть наповнювати водою. А відкриють для відвідувачів, як тільки на це буде дозвіл компетентних структур.

Щоб наповнити наявний у «Ротонді» басейн для дорослих водою (глибиною 1,5 метра), потрібно приблизно тиждень. Тож у комплексі сподіваються, що за цей час епідеміологічна ситуація в області стабілізується. 

Якість води обіцяють ретельно контролювати. 

«Ми будемо додатково вмикати ультрафіолет. Плюс є мідні пластини, які теж очищують воду на етапі її надходження до басейну. Крім того, очищуватимемо воду реагентами. Вранці і ввечері ми, як і раніше, будемо перевіряти якість води. Перевірятимемо не лише на вміст певних бактерій, але і рівень pH. Для нас важливими є всі показники. Для прикладу, трохи жорсткіша вода може не подразнювати шкіру дорослого, але в той же час подразнювати шкіру дитини. Треба жорсткий контроль. Я особисто це контролюю. Бо це дуже відповідальні речі», – запевняє керівник «Ротонди».

Поки ж працівники встановлюють шатра зі столами, прикрашають територію зеленню, фарбують підлогу, усе ретельно миють та прибирають.

Підпишись на Telegram сайту, який зараз читаєш. Без спаму, тільки важливе! Підписатися

На місці поруч із басейном, де раніше розташовували лежаки, поки ставлять столики. Якщо буде дозвіл на відкриття басейну, то лежаки розташовуватимуть на відстані 2 метри один від одного. Якщо ж приходитимуть сім’ї, то буде можливість зсунути їх ближче.

«Сподіваємося на покращення ситуації і на максимально адекватні можливості працювати нам та відпочивати нашим гостям. Наразі ж плануємо, що наші працівники, можливо, працюватимуть змінами по пів дня, бо відбути цілий день на спеці і у засобах захисту – дуже непросто», – резюмував Іван Музичук.

Читати також: Луцька «Ротонда» відгуляла другу річницю. Фото з вечірки


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Що буде з райдержадміністраціями і райрадами після створення нових районів
Наступна новина «Тітушки» та стрілянина по авто. Що відбувалося вночі біля Старого ринку у Луцьку
Останні новини
Схожі новини