«Поки ви мене не вб'єте — інших виборів не буде», - Лукашенко до протестувальників

«Поки ви мене не вб'єте — інших виборів не буде», - Лукашенко до протестувальників

Президент Білорусі Олександр Лукашенко вперше з початку протестів після виборів зустрівся з протестувальниками. Під крики людей «Йди» він заявив, що жодних перевиборів не буде.

Так, на поширених білоруськими ЗМІ відео видно, як Лукашенко виступив перед робітниками. Йому кричали «Забирайся!», на що президент відповів: «Відповідаю вам на це питання: можете ще покричати», – пише Громадське.

Згодом він запитав у людей, чи вважають вони останні вибори несправедливими й хочуть нові. Ті відповіли, що хочуть. Наступна репліка Лукашенка була такою: «Відповідаю вам на це питання. Ми провели вибори. Поки ви мене не вб'єте, інших виборів не буде».

Також Лукашенко нагадав, що зараз ведеться робота над варіантами зміни Конституції країни, які передбачають перерозподіл владних повноважень. «Не можна цю Конституцію віддавати незрозуміло кому. Тому що буде біда», — підкреслив він.

Гарант запевнив, що готовий у цьому плані поділитися президентськими повноваженнями, але «не під тиском і не через вулицю».

Свій виступ він закінчив фразою: «Дякую, я сказав все, можете кричати "Йди"». Після цього він покинув трибуну.

Читайте також: 

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина «Не може бути більше 80% фальсифікації», -Лукашенко про вибори в Білорусі
Наступна новина Які барвники використовувати для мастики? Поради фахівців
Останні новини
Схожі новини