Поки зі сховища театру в Маріуполі вийшло лише 130 людей. Їх там було вдесятеро більше

Поки зі сховища театру в Маріуполі вийшло лише 130 людей. Їх там було вдесятеро більше

Наразі невідомо, скільки людей вціліло у сховищі під театром у Маріуполі, на який росіяни скинули бомбу. 

Завали нікому розбирати, – повідомив нардеп Сергій Тарута.

Нагадаємо, 16 березня окупанти скинули надпотужну бомбу на театр. У його сховищі на той момент залишалося більше тисячі людей. Згодом повідомлялося, що сховище вціліло і звідти виходять живі люди.

Проте, Сергій Тарута каже, що вийшли лише 130 з 1300 людей.

«Достеменно відомо, що бомбосховище вціліло. Проте, воно складається з трьох частин, чи постраждала якась із них, невідомо... Скільки людей продовжує знаходитись під завалами, скільки там поранених і загиблих, ніхто не знає. Зрозуміло тільки те, що шансів вибратись звідти в людей немає. Завали ніхто не розбирає. Служби, які мають розбирати завали, служби порятунку і комунальні, і державні за дні блокади рашистськими окупанти фізично знищені. Убито багато медиків. Це означає, що всі, хто вижили після бомбардування, або помруть під завалами театру, або вже померли», - написав він.

«Увесь день світові ЗМІ просять «дати цифри». Єдине, що знаю точно, що під завалами на 80% зруйнованого Маріуполя просто зараз живцем поховані десятки тисяч людей! Це трагедія СВІТОВОГО масштабу!» – додав Сергій Тарута.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Як луцький «Адреналін» став прихистком для біженців, їхніх собак, черепашок і геконів
Наступна новина Львів обстріляли з Чорного моря
Останні новини
Схожі новини