Поліція арештувала майно компанії дружини Медведчука

Поліція арештувала майно компанії дружини Медведчука
Віктор Медведчук та Оксана Марченко. Фото з відкритих джерел

Поліція арештувала активи товариства, кінцевим бенефіціаром якого є дружина Віктора Медведчука Оксана Марченко.

Три квартири, два майнових комплекси, дороговартісні предмети мистецтва та транспортні засоби будуть передані в управління агенству з розшуку та менеджменту активів (АРМА), – 7-го квітня повідомила Національна поліція України. 

«6 квітня слідчі, оперативники ДСР та кіберполіції провели санкціоновані судом обшуки за місцями знаходження нерухомості, що зареєстрована на вищезазначене товариство, зокрема і на дачі Медведчука «Ведмежа дубрава».

Правоохоронці вилучили понад 300 картин відомих художників (Бокшай, Ерделі, Манайло, Шолтес, Глюк), снігоходи, квадроцикли та автомобілі», – йдеться у повідомленні. 

Крім того, за процесуального керівництва Офісу Генерального прокурора задоволено клопотання слідчих про арешт трьох квартир та двох майнових комплексів. Також готуються клопотання до суду про накладення арешту на вилучене в ході обшуків майно.

Надалі арештовані активи будуть передані в управління до АРМА.

Кошти, отримані від реалізації арештованих активів, можуть бути використані для потреб ЗСУ та відбудови зруйнованої росіянами інфраструктури.

Нагадаємо, за кілька днів після вторгнення Росії на територію України, Віктор Медведчук втік зі своєї резиденції у Києві. Як повідомили в Офісі генерального прокурора, у правоохоронців немає даних, що кум Путіна офіційно перетнув український кордон. Тому його посилено шукає окрема спеціальна група силовиків

За словами генеральної прокурорки Ірини Венедіктової, вже проведено низку обшуків у самого Медведчука та у повʼязаних із ним осіб. Зокрема, перевіряли закарпатську резиденцію у селі Жденієво. 18 березня суд дозволив взяти Медведчука під варту. Залишилося тільки знайти його.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У боях з окупантами загинули ще двоє військових з Волині
Наступна новина 40 годин без сну. Волинянки вивезли 15 дітей з Києва до Швейцарії
Останні новини
Схожі новини