Поліцію «попросили» не штрафувати луцьких підприємців за порушення карантину

Поліцію «попросили» не штрафувати луцьких підприємців за порушення карантину
Фото ілюстративне

Голова Волинської ОДА Юрій Погуляйко попросив поліцію не штрафувати луцьких підприємців за роботу всупереч умовам «червоної зони» з поширення коронавірусу.

Про це йшлося на закритій нараді з силовиками, - стало відомо Першому з власних джерел.

Нагадаємо, державна комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій внесла Луцьк до «червоної зони», де не можна працювати ресторанам, розважальним центрам, спортзалам, дитсадкам та громадському транспорту. Луцька міська рада сказала, що рішення не виконуватиме.

У Волинській ОДА натомість заявили, що місто потрапило до «червоної зони» через статистичну помилку, однак рішення державної комісії виконувати потрібно. До п’ятниці, пообіцяв голова ОДА Юрій Погуляйко, рішення державної комісії можуть переглянути.

Читати також: Що робити луцьким підприємцям – працювати чи ні? Ми запитали у Погуляйка

У понеділок, 3 серпня, він зібрав закриту нараду з представниками правоохоронних органів. Як стало відомо Першому, там він розпорядився не штрафувати підприємців за порушення умов карантину «червоної зони». Водночас підприємці все ще повинні дотримуватись інших правил: наявність масок, антисептиків, дистанції тощо.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Які волинські громади потрапили у рейтинг 200 найкращих в Україні
Наступна новина Священник з Волині привітав Путіна з Днем ангела
Останні новини
Схожі новини