Понад 9 тисяч жителів – на Волині утворили нову громаду

Понад 9 тисяч жителів – на Волині утворили нову громаду

На Волині тривають процеси децентралізації та оптимізації створених ОТГ.

Зміни до перспективного плану формування територій громад Волинської області, що передбачають створення Мар’янівської ОТГ з населенням понад 9 тисяч жителів, затвердили депутати облради, – пише ІА Волинські новини.

Про це йшлося під час сесії Волинської облради 26 вересня.

Відповідно до проекту рішення, зі складу Горохівської міської ОТГ вивели Мар’янівську, Бранівську, Бужанівську та Цегівську сільські ради. Водночас регіональна робоча група підтримала створення Мар’янівської селищної ОТГ у складі Мар’янівської, Бранівської, Бужанівської, Цегівської сільрад. Таким чином, населення цієї громади становитиме понад 9 тисяч жителів.

Окрім цього, зі складу Шклинської сільської ОТГ вивели Скірченську сільраду, яка включена до складу Торчинської селищної ОТГ Луцького району.

До Горохівської ОТГ, таким чином, входитимуть Горохів, а також Галичанська, Журавниківська, Квасівська, Лемешівська, Мирківська, Печихвостівська, Підберезівська, Пірванченська, Рачинська, Скобелківська, Скригівська, Терешківцівська та Холонівська сільські ради.

Читайте також: Шацька ОТГ витратила 2,3 мільйона гривень на купівлю нового грейдера


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На Волині відкрили музей депутату Польського Сейму. ФОТО
Наступна новина На Волині колишній суддя-хабарник «вибив» для себе солідну довічну пенсію
Останні новини
Схожі новини