На Волині у червні – знову вибори. ВІДЕО

На Волині у червні – знову вибори. ВІДЕО
Вибори відбудуться 30 червня

Центральна виборча комісія призначила на 30 червня вибори в Мар’янівській об’єднаній територіальній громаді Горохівського району на Волині.

Про це розповів політолог, консультант з юридичних питань волинського відділення Асоціації міст України Валентин Малиновський, інформує Суспільне.

З його слів, Мар’янівська об’єднана громада стане першою повноцінною ОТГ в Горохівському районі і 51-ю об’єднаною громадою в області. Каже: процес утворення цієї громади затягнувся більш як на рік через судовий позов одного з місцевих мешканців.

«Одне із сіл, це Сільце, не захотіло об’єднуватися із Мар’янівською селищною радою, мотивуючи тим, що до Горохова їм набагато ближче. Відповідно були позови від мешканця цього села. Судові позови завершилися, і тому ЦВК призначила ці вибори. Але втрачений час», – сказав Малиновський.

Він упевнений, що ця громада буде досить спроможна.

«Вона об’єднує 4 органи місцевого самоврядування. Це власне Мар’янівська селищна рада і три сільські. Це Бужанівська, Бранівська і Цегівська сільські ради. Населення – десь 8400 мешканців. Треба сказати, що Мар’янівка – це колишній промисловий центр у Горохівському районі. Там було 4 заводи, залізнична станція. Тобто логістика дуже добра, і ця громада має дуже хорошу перспективу», – зауважив експерт.

 
На Волині на одну об"єднану громаду стане більше

Центральна виборча комісія призначила на 30 червня вибори в Мар"янівській ОТГ, Горохівського району, - розповів Суспільному політолог, консультант з юридичних питань волинського відділення Асоціації міст України Валентин Малиновський. Зі слів Валентина Малиновськго, Мар"янівська об»єднана громада стане першою повноцінною ОТГ в Горохівському районі і 51 об"єднаною громадою в області. Каже: процес утворення цієї громади затягнувся більш, як на рік, через судовий позов одного з місцевих мешканців.

Posted by UA: Волинь on Monday, 22 April 2019

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцьку пільговикам хочуть безплатно встановити газові лічильники
Наступна новина «Йдемо перемагати на парламентські вибори», – Порошенко. ФОТО. ВІДЕО
Останні новини
Схожі новини