Понад чверть клієнтів «Волиньгазу» користується сервісом «Особистий кабінет»

Понад чверть клієнтів «Волиньгазу» користується сервісом «Особистий кабінет»
Фото ілюстративне

Онлайн-сервісом «Особистий кабінет» користуються 26% клієнтів АТ «Волиньгаз», тобто кожен четвертий споживач.

За 7 місяців поточного року в перевагах онлайн-ресурсу переконалися 9,3 тис. нових користувачів, повідомили у прес-службі підприємства.

Зазначають, що сервіс доступний для використання в будь-якому населеному пункті Волинської області, де є покриття мережі інтернет.

Уже четвертий рік поспіль клієнти АТ «Волиньгаз» мають можливість контролювати свій особовий рахунок онлайн за допомогою «Особистого кабінету». За цей період переваги сучасного сервісу оцінили вже 54 тис. споживачів.

Сервіс доступний для використання не тільки в містах, але й у віддалених населених пунктах області. Інтерфейс кабінету – простий і зрозумілий. Процедура реєстрації займає кілька хвилин. Потрібно знати номер свого особового рахунку та суму останньої оплати за газ.

«Сервіс «Особистий кабінет» значно розширив можливості нашого клієнта. У будь-який зручний для себе час споживач отримує доступ до всієї інформації за його рахунком. Без особливих зусиль може дізнатися актуальну ціну на газ, передати показники лічильника, переглянути стан особового рахунку, роздрукувати квитанцію за спожитий газ, заплатити за газ онлайн, перевірити стан розрахунків і споживання та зв’язатися із представниками компанії онлайн», – розповідає начальник управління клієнтського сервісу АТ «Волиньгаз» Юрій Петрук.

Користувачам сервісу для того, щоб передати показники лічильника газу не потрібно навіть виходити з дому, достатньо зайти у свій «Особистий кабінет» і ввести актуальні дані. Запевняють, що це значно економить час, адже клієнтам компанії не доводиться стояти в чергах або спеціально відвідувати Центри обслуговування клієнтів.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Самовільних рубок на Волині стало менше, – лісівники
Наступна новина «Погані закони і продажний суд – це «відмазки» непорядних адвокатів», – правозахисник Анатолій Цехош
Останні новини
Схожі новини