Прокурори вимагають для Порошенка мільярд гривень застави

Прокурори вимагають для Порошенка мільярд гривень застави

Прокуратура просить на два місяці взяти під варту Петра Порошенка з можливістю застави у мільярд гривень у справі про постачання вугілля з тимчасово окупованих територій.

Про це прокурори заявили під час судового засідання 17 січня, пише Громадське

Сторона обвинувачення пояснює необхідність такого запобіжного заходу характером кримінального провадження, розміром збитків та майновим становищем Порошенка. Прокурори вважають, що такий запобіжний захід забезпечить виконання політиком процесуальних зобов'язань.

Також п'ятого президента просять зобов'язати не відлучатись із Києва та області, здати паспорти для виїзду за кордон, повідомляти слідчого про зміну місця проживання та носити електронний браслет (у разі сплати застави).

Нагадаємо, сьогодні, 17 січня, п’ятий президент України Петро Порошенко повернувся в Україну, аби потрапити у Печерський суд, де йому обиратимуть запобіжний захід у підозрі у держзраді. Станом на 17:00 засідання триває досі. 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Водохреще-2022. Перелік місць для купання на Волині
Наступна новина Завтра проїзд у луцьких тролейбусах може подорожчати до 6 гривень
Останні новини
Схожі новини