У Києві на акції викрили провокатора з Волині

У Києві на акції викрили провокатора з Волині

У Києві на акції на підтримку Петра Порошенка викрили підполковника СБУ з Волині, який почав просити в організаторів 1 тисячу гривень, які нібито йому хтось обіцяв.

Про це написав у фейсбуці генерал СБУ, депутат Київради від партії «ЄС» Віктор Кононенко.

«Шановні колеги правоохоронці, вкотре наполегливо прошу перестаньте скоювати провокації і протиправні дії стосовно членів партії ЄвропейськаСолідарність. Сьогодні ми повернули до місця проходження служби старшого оперуповноваженого в особливо важливих справах головного відділу захисту національної державності УСБУ у Волинській області. Цей оперпрацівник записався до делегації Волинського обласного осередку партії «Європейська Солідарність» як прихильник Петра Порошенка, а по прибутті до столиці, напевно під аудіо чи відеозапис, почав просити у організаторів 1000 грн, які,нібито, йому хтось пообіцяв», – йдеться у повідомленні.

Коли ж його ідентифікували інші члени делегації, дуже просив не викривати його.

«Партійці не покинули його ні в столиці, ні посеред дороги на Волинь і чемно доправили до рідного Управління. Але ми не можемо бути такими чемними постійно. Зробіть, будь ласка, висновки. Також, наголошую - у «Європейської Солідарності» немає і не може бути проплачених акцій. Всі учасники наших мирних зібрань - це наші партійці і прихильники. Врахуйте це, будь ласка. І не «ліпіть» з нас монстрів», – зазначив депутат.

Нагадаємо, сьогодні, 19 січня, має відбутися судове засідання у справі про постачання вугілля з тимчасово окупованих територій, де у держзраді підозрюється п’ятий президент України Петро Порошенко. 

17 січня, Петру Порошенку мали обрати запобіжний захід. Зранку він прилетів до аеропорту «Жуляни», де його зустрічали сотні українців, а після – поїхав на судове засідання до Печерського суду, що у Києві. 

Прокуратура ж просить на два місяці взяти під варту Петра Порошенка з можливістю застави у мільярд гривень у справі про постачання вугілля з тимчасово окупованих територій.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На Волинь їде міністр освіти і науки України
Наступна новина У 23-річної лучанки пухлина мозку. Збирають гроші на операцію
Останні новини
Схожі новини