Порошенко показав відео свого візиту на Волинь

Порошенко показав відео свого візиту на Волинь

Президент Петро Порошенко поділився відеозаписом зі свого візиту на Волинь.

Відео він опублікував на своїй сторінці у Фейсбуці. 

Нагадаємо, 15 січня до Луцька прибули Порошенко та патріарх Філарет, вони привезли томос, який предтавили у Свято-Троїцькому соборі. Затим президент відвідав Ківерці та Рожище. 

«Днями Кафедральний собор Святої Трійці у Луцьку був переповнений людьми. І це не перше місто, і не перший храм, де тисячі вірян приходять, аби на власні очі побачити Томос та помолитись за Православну Церкву України», – написав Порошенко. 

ЧИТАТИ БІЛЬШЕ ПРО ВІЗИТ ПОРОШЕНКА НА ВОЛИНЬ

«Вдячний вам за віру та любов до України, єдність, мужність та підтримку. Ви всі є безпосередніми учасниками процесу створення нашої церкви. Без вашої молитви цього б не сталося», – йдеться у повідомленні. 

 

Днями Кафедральний собор Святої Трійці у Луцьку був переповнений людьми. І це не перше місто, і не перший храм, де тисячі вірян приходять, аби на власні очі побачити Томос та помолитись за Православну Церкву України. Вдячний вам за віру та любов до України, єдність, мужність та підтримку. Ви всі є безпосередніми учасниками процесу створення нашої церкви. Без вашої молитви цього б не сталося.

Posted by Петро Порошенко on Saturday, 19 January 2019

 

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Луцький юрист пояснив, як правильно укласти договір з інтернет-провайдером
Наступна новина У луцьку «Ласку» навідалися волонтери. ФОТО
Останні новини
Схожі новини