Порошенко посмертно нагородив трьох волинських Героїв, які загинули на Сході

Порошенко посмертно нагородив трьох волинських Героїв, які загинули на Сході
Фото ілюстративне

Трьох воїнів із Волині Президент України Петро Порошенко посмертно нагородив орденом «За мужність» ІІІ ступеня.

Про це йдеться в Указі Президента України, – пише Волинь24.

За особисті заслуги у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, мужність і самовіддані дії, виявлені під час виконання службового обов’язку орденом «За мужність» ІІІ ступеня Президент посмертно нагородив старшого солдата Андрія Єлістратова, сержанта Олега Пушкарука та молодшого сержанта Максима Пасичнюка

Лучанин Андрій Єлістратов загинув на Луганщині 8 серпня 2018 року. У автомобіль, в якому він перебував, влучила протитанкова ракета. З 2010 до 2013 року він служив за контрактом у 30-й окремій Новоград-Волинській Рівненській ОМБР. У березні 2016 року підписав контракт й ніс службу у складі 14-ї ОМБР, був старшим розвідником.

Олег Пушкарук – головний сержант 9-ї роти 3-ї батальйонно-тактичної групи 14 ОМБр – загинув 9 травня 2018 року внаслідок обстрілу поблизу міста Золоте Попаснянського району на Луганщині. Боєць був родом з Нововолинська. 

У листопаді того ж року від кулі снайпера у російсько-українській війні на Сході України загинув боєць 14-ї ОМБР, уродженець Локачинського району Максим Пасичнюк.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Знайшли солдата, який зі зброєю втік з військової частини на Волині


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На Волині рятувальники і лісівники тренувалися разом гасити масштабну пожежу
Наступна новина У Луцьку другий рік просять відремонтувати вщент розбиту вулицю
Останні новини
Схожі новини