Порошенку слід менше боятися людей, - Олена Твердохліб

Порошенку слід менше боятися людей, - Олена Твердохліб

Президенту України Петру Порошенку слід менше боятися власного народу, оскільки створюється враження, що в його житті щось не так.

Таку думку у себе в Facebook висловила голова Княгининівської ОТГ Олена Твердохліб.

«Маю перші враження від побаченого під ОДА, якими просто не можу не поділитись. Нацгвардія, поліція, поліцейські авто, поодинокі пенсіонери, які прийшли подивитись на Президента.

Читайте також: Хто такий новий голова Волинської ОДА Олександр Савченко. ФОТО

На мою думку, доки він буде отак їздити в броньованому авто, і така силенна маса озброєних чоловіків буде його охороняти, він так і буде жити у вічному страху (маючи свої мільйони і владу, яку дали йому ми з вами).

Читайте також: Порошенко приїхав на Волинь з новим головою ОДА. ФОТО

Сумно від того,що він поряд з тими хорошими реформами які проходять в Україні (і за це йому респект), все ж таки бачить і чує людей, тільки через вікно броньованого авто.

Значить щось в цьому житті не так, раз є страх», – написала вона.

Раніше повідомлялося, що Петро Порошенко приїхав ще за 15 хв до запланованого часу. Поблизу ОДА було дуже багато охорони, рамки і проводився огляд присутніх з металодетекторами. 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Хто прийшов на представлення нового голови Волинської ОДА. ФОТО
Наступна новина Гунчик попрощався з кріслом голови Волинської ОДА
Останні новини
Схожі новини