Посадовець заявив, що збільшення цін на рекламу в Луцьку буде мати позитивні наслідки

Посадовець заявив, що збільшення цін на рекламу в Луцьку буде мати позитивні наслідки

Керівник комунального підприємства «Луцькреклама» Олександр Ковальський заявив, що значне збільшення цін допоможе скоротити кількість рекламних агенств в Луцьку, а саму рекламу - впорядкувати.

Про це він повідомив у коментарі Інформаційному агентству ВолиньPost.

Наразі робити прогнози, як поведе себе рекламний ринок, складно.

«Будемо бачити, як складатиметься ситуація. Звичайно, бюджет міста треба наповнювати. Єдине, плюсом також може бути зменшення кількості зовнішньої реклами на наших вулицях», - зауважив посадовець. Адже лучани неодноразово зверталися із проханнями впорядкувати рекламу, створювали петиції стосовно зменшення кількості зовнішньої реклами у місті. 

«Ну, будемо сподіватися, що це стане одним з важелів стосовно зменшення реклами і одночасно збільшення наповнення місцевого бюджету», - додав Ковальський. Стосовно 10 млн грн, які може отримати бюджет міста, Ковальський пояснив, що розрахунки проводили з урахуванням наявних площ та існуючої ситуації. Однак сказати детальніше стосовно можливого прибутку важко.

«Будемо дивитися, як відреагує рекламний ринок. Від цього і буде залежати наповнення», - каже посадовець. Водночас Ковальський зауважив, що до нього зверталися представники рекламного бізнесу за коментарями та роз’ясненнями.

«Вони надзвичайно обурені», -сказав посадовець. Однак, на його думку, ситуація складається та, що кількість і ціна на зовнішню рекламу має бути адекватною. Тому очільник КП сподівається, що рішення матиме позитивні наслідки.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Показати коментарі (1)
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина В Україні злітають ціни на банани: експерти назвали причину
Наступна новина Вчені спростували ефективність цих популярних дієт
Останні новини
Схожі новини