Повідомили, яка якість питної води на Волині

Повідомили, яка якість питної води на Волині
джерело фото: ВЛАСНО.info

Показники якості питної води на Волині перебувають у межах норми.

Про це стало відомо 24 липня під час засідання регіональної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій. 

Головний спеціаліст управління житлово-комунального господарства Волинської обласної державної адміністрації Галина Мисковець розповіла, що згідно з інформацією чотирьох водоканалів області, у другому кварталі 2018 року всі проби води із каналів централізованого постачання перебувають у нормі.

За її словами, незначне перевищення деяких показників показали проби питної води у Ковелі. Там зокрема на 4, 5 одиниць перевищували хлориди.

Крім того, моніторинг стічних вод за другий квартал цього року показав перевищення у два з половиною рази азоту у «Ковельводоканалі» та «Луцькводоканалі».

Галина Мисковець додала, що ці показники не дають повного уявлення про стан вод, тож в цілому картина з якістю води у Волинській області задовільна.

Контроль вод проводить Волинський обласний лабораторний центр спільно з Головним управлінням Дерпродспоживслужби у Волинській області.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Ставок у Сирниках: від катакомб до цивілізованого відпочинку. ФОТО
Наступна новина На Волині виявили «безгосподарські» артезіанські свердловини
Останні новини
Схожі новини