Представили нового директора шахти №9 «Нововолинська». ВІДЕО

Представили нового директора шахти №9 «Нововолинська». ВІДЕО
Новопризначений директор шахти №9 «Нововолинська» Павло Танчев. Скріншот із відео

Перспективний план розвитку, виплата заборгованої зарплатні та покращення умов праці. Усе це найближчим часом планує втілити у життя новий директор шахти №9 «Нововолинська» Павло Танчев.

26 грудня новопризначеного керівника представив гірникам в. о. директора ДП «Волиньвугілля» Андрій Пилипюк, йдеться у сюжеті Сфери-ТВ

«Доводжу до вашого відома та запевняю, що шахта №9 закриватися не буде. На сьогодні я навпаки бачу розвиток шахти, і це підприємство, яке може видобувати вугілля і буде видобувати вугілля», – запевнив Павло Танчев.

Окрім того, Танчев пообіцяв колективу, що заборгованість із зарплатні буде виплачена з дня на день.

Колектив реально почав прислухатися до Павла Танчева, аж допоки в розмову не втрутився головний профспілковий шахти Василь Гура.

«Я вам скажу усім так. Що Танчев, що Пилипюк – це люди смотрящого Венгріна», – зазначив Гура.

У відповідь гірник Ярослав Рябович мовив: «Ви кажете, що це люди Вєнгріна. А чия ви людина, Василь Васильович, чого ви мовчите?... А ви –лідера вашого Волинця. А хто такий Волинець? Правильно, від пана Ахметова. То що ви нам тут розказуєте».

Гірник Ярослав Рябович додав, що від голови профспілки постійно звучать лише нарікання на всіх, а от про себе він мовчить, хоча далеко, так би мовити, не святий.

Коли аргументи у Василя Гури закінчилися, він повернувся до звичної мови, котру вже всі чули на минулих зборах і раніше. Мовляв, треба порадитись, чи варто Павлу Танчеву бути директором. Тому, керівнику ДП «Волиньвугілля» Андрію Пилипюку довелось вкотре роз’яснювати голові профспілки, що та у чиї входить обов’язки.

«Це не виборна посада, і мені відповідати за його вчинки перед міністерством. До думки колективу я завжди прислуховуюсь. Керівник призначений, тому я вас прошу просто починати працювати. Якщо будуть питання, то ми обов’язково зберемось через місяць, через два і обсудимо», – зазначив в.о. директора ДП «Волиньвугілля» Андрій Пилипюк.

Насамкінець, директор шахти Павло Танчев закликав колектив до здорового глузду та злагодженої роботи задля розвитку шахти.
 

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина 90-річна жителька Західної України віддала 10 тисяч доларів на підтримку армії
Наступна новина На Волині розмитнили понад 1,5 тисячі «євроблях»
Останні новини
Схожі новини