90-річна жителька Західної України віддала 10 тисяч доларів на підтримку армії

90-річна жителька Західної України віддала 10 тисяч доларів на підтримку армії
Жінка каже, що гроші ще й на ліки собі лишила. Фото - Погляд

Жителька Західної України, якій понад 90 років, пожертвувала 10 тисяч доларів волонтерському фонду «Повернись живим», який від початку бойових дій допомагає українській армії.

«Ми не можемо публікувати її фото і називати її ім’я, але можемо розповісти, що вона – проста жінка, яка стежить за сторінкою фонду в Facebook, знає, як звуть наших співробітників, і, звичайно, вболіває за майбутнє України», – повідомив фонд на своїй сторінці у Facebook. Про це повідомляє Zaxid.net.

Гроші витратять на допомогу бригадам, чиї пункти постійної дислокації розташовані в Івано-Франківській, Львівській, Волинській та Закарпатській областях.

«Дуже хочу допомогти виграти війну. Ви за мене не хвилюйтеся – гроші на ліки собі залишила», – процитували у фонді жінку, яка переказала кошти.

Aонд «Повернись живим» розпочав свою роботу з весни 2014 року і до кінця 2016 року зібрав на підтримку української армії понад 100 млн грн.

Зазначимо також, що у 2017 року невідомий благодійник на псевдо «Коля з Коломиї» пожертвував на тепловізори для армії 40 тисяч доларів.


 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Топ-10 найпопулярніших статей «Першого» у 2018-му
Наступна новина Представили нового директора шахти №9 «Нововолинська». ВІДЕО
Останні новини
Схожі новини