Президент Українсько-Австрійської асоціації похвалив продукцію волинських лісівників. ФОТО

Президент Українсько-Австрійської асоціації похвалив продукцію волинських лісівників. ФОТО

Президент Українсько-Австрійської асоціації Альфред Ф. Праус, який нещодавно перебував на Волині, відзначив високу якість та натуральність продукції консервних цехів Волинського ОУЛМГ

Знайомство із асортиментом продукції лісопереробки та недеревних ресурсів –  консервних цехів Маневицького, Цуманського та Ківерцівського державних підприємств, ознайомлення зі стратегією розвитку лісового туризму – основні напрямки, представлені під час дводенного візиту Альфреда Ф. Прауса, – інформує прес-служба волинських лісівників.

Разом з тим, під час зустрічі з головою Волинської  ОДА  Олександром Савченком було обговорено потенційні напрямки співробітництва Волині та Асоціації.

Перший заступник начальника Волинського ОУЛМГ Руслан Войцеховський також підтвердив готовність до співпраці з боку волинських лісівників, зазначивши, що державні лісогосподарські підприємства давно мають досвід співробітництва з іноземними партнерами. Зокрема продукція консервного цеху ДП «Цуманське ЛГ» успішно продається на ринках Америки, причому реалізовується в оздоровчих закладах, адже є органічною. Польща, Німеччина, Ізраїль, США, Канада – також давно стали споживачами товарів консервних цехів Волинського ОУЛМГ.  

Головний спеціаліст відділу лісового господарства Олександра Ковалюк розповіла, що загалом на базі ВОУЛМГ діє 6 консервних цехів: у ДП «Ківерцівське ЛГ», ДП «Ковельське ЛГ», ДП «Маневицьке ЛГ», ДП «Колківське ЛГ», ДП «Цуманське ЛГ», ДП СЛАП «Любешівагроліс».

Об’єми річної реалізації продукції побічного користування в середньому становлять 7 млн грн.

Лісівники зазначають, що вся продукція власного виробництва Волинського ОУЛМГ – екологічна чиста, без жодних барвників, ароматизаторів. У цехах іще досі працюють за так званими колишніми ГОСТами – високими стандартами якості.

Нині розробляється документація із переробки ягід з екстрактом стевії.

Перебуваючи на Волині, Альфред Ф. Праус ознайомився з роботою лісокомплексу, заводу з виробництва унікального хвойного екстракту та ефірної олії, консервного цеху ДП «Маневицьке ЛГ».


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На Волині водій маршрутки «відгамселив» іномарку
Наступна новина У Луцьку зібрали 3,5 тонни відпрацьованих батарейок. ФОТО
Останні новини
Схожі новини