Приміщення Любешівської райради закривають на карантин. На коронавірус захворіли троє працівників

Приміщення Любешівської райради закривають на карантин. На коронавірус захворіли троє працівників
Приміщеня Любешівської райради

Адмінприміщення Любешівської районної ради закривають на карантин до 12 червня включно, оскільки у трьох працівників РДА виявили COVID-19.

Таке рішення 9 червня прийняли члени Любешівської місцевої комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій у зв’язку з епідемічною ситуацією в районі, повідомляють у РДА. 

Усі установи та організації, які працюють у цьому приміщенні, – райрада, РДА, Любешівська селищна рада, управління соцзахисту РДА, районний сектор управління державної міграційної служби, відділ Держгеокадастру, управління державної казначейської служби, КП «Архітектурно-планувальне бюро», ТзОВ «Волинська друкарня» – перейдуть на дистанційну або іншу форму роботи.

Підпишись на Telegram сайту, який зараз читаєш. Без спаму, тільки важливе! Підписатися

Нагадаємо, у період з 3 по 9 червня COVID-19 зареєстрували у 4 жителів Любешівського району, з них – у 3-х працівників районної державної адміністрації.

Результатів аналізів щодо інших осіб ще чекають.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У частині Луцька відключать воду. Адреси
Наступна новина Після карантину волинянам, які не заплатять за доставку газу, припинять газопостачання
Останні новини
Схожі новини