ПриватМаркет оновив конструктор сайтів для бізнесу

ПриватМаркет оновив конструктор сайтів для бізнесу

Один із найбільших українських маркетплейсів «ПриватМаркет» оновив сервіс конструктора сайтів, що дозволяє малому та середньому бізнесу створювати персональні інтернет-магазини та сайти за кілька кліків без спеціальних навичок, досвіду та знань.

Тепер CMS-редактор сервісу містить понад 110 шаблонів дизайну сайта з можливістю персоналізації. Крім того, тільки сервіси ПриватМаркету дозволяють в автоматичному режимі підключити послуги інтернет-еквайрингу та продажу товарів у кредит.

«Навіть нічого не знаючи про програмування та веб-дизайн, підприємці можуть створювати в декількох кліків гарний повноцінний сайт для своєї компанії на окремому домені, – говорить керівник ПриватМаркету Сергій Жук. – Для цього потрібно зайти в меню «Мій сайт» у панелі керування профілем компанії, обрати домен та дизайн».

Конструктором можна користуватися відразу після реєстрації на ПриватМаркеті. У процесі оформлення сайта підприємці отримують хостинг, доменне ім’я, доступ до панелі редагування та клієнтську підтримку в режимі 24/7.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Депутат Луцькради Сергій Шкода вітає лучан з Днем Незалежності
Наступна новина Гройсман у Луцьку заявив, що стримує ріст цін на газ, але світовий ринок вимагає підвищення
Останні новини
Схожі новини