Привітав бригаду: на Волині військовий пробіг 270 кілометрів за 27 годин

Привітав бригаду: на Волині військовий пробіг 270 кілометрів за 27 годин

З нагоди семиріччя 14-ї ОМБР військовий бригади здійснив неймовірний забіг в 270 км до Львова і назад. Микола Луговий планував повернутися за 48 годин.

Про це повідомляє БУГ.

22-річний військовослужбовець 14-ї окремої механізованої бригади імені князя Романа Великого вирішив по-особливому привітати рідну бригаду з 7-річчям створення.

Саме цій події воїн-спортсмен присвятив свій ультрамарафон – забіг до Львова і в зворотному напрямку.

Впродовж усього наміченого шляху бігуна супроводжували медики військової частини, а сам забіг здійснювався за підтримки підприємства «Гербор-Холдинг».

“Займаюся бігом з дитинства, постійно тренуюся. Часто здійснюю забіги з Володимира до Нововолинська, бігав із Володимира до Луцька. А сьогоднішній, поки що найтриваліший і найскладніший у моєму житті. У своїх силах упевнений”, – розповідає тернополянин Микола, який служить у бригаді близько чотирьох років.

270 задуманих кілометрів спортсмен планував пробігти, не роблячи зупинок, тож на ногах, у дорозі йому доведеться провести більше доби.

Бігуна всю дорогу супроводжувала машина з їжею та медичною допомогою. Перекушував хлопець находу та майже не зупинявся протягом всієї дистанції.

 

 

Читати також: На Волині пенсіонерка зв'язала і передала військовим 120 пар шкарпеток


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Коронавірус на Волині: що змінилося за добу
Наступна новина У «Дії» запускають бета-тест оформлення прописки. Як долучитися
Останні новини
Схожі новини