Привласнив понад 2 мільйони гривень: на Волині судитимуть директора підприємства

Привласнив понад 2 мільйони гривень: на Волині судитимуть директора підприємства
Фото ілюстративне

Сьогодні, 8 серпня, слідчі ГУНП у Волинській області за процесуального керівництва Володимир-Волинської окружної прокуратури оголосили про підозру директору товариства з обмеженою відповідальністю, який привласнив понад 2 млн гривень державних коштів.

Про це повідомляють у пресслужбі поліції Волині

Директор підприємства шляхом зловживання своїм службовим становищем з метою привласнення державних коштів в особливо великих розмірах, склав та посвідчив своїми підписами завідомо неправдиві документи щодо використаного матеріалу поліетиленової плівки (геомембрани) під час будівництва полігону твердих побутових відходів в одному із міст Волинської області.

Внаслідок вкладання неякісної поліетиленової плівки, яка є значно тоншою і дешевшою за ту, що передбачена в проектно-кошторисній документації та яка не відповідає вимогам ДБН, шкідливі речовини з відходів можуть проникати у грунт та підземні води, що може спричинити екологічну катастрофу.

Через незаконні дії службовця одна із міських рад області зазнала збитків на суму понад 2 мільйони гривень.

Нині вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу. Триває досудове слідство.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина «Думав, що не виживу»: волинянин розповів про поранення у Волновасі та повернення на службу
Наступна новина За Україну загинув волинянин Ігор Столярук
Останні новини
Схожі новини