Луцька піцерія «Теревені» поскандалила з клієнткою: що пишуть в соцмережах

Луцька піцерія «Теревені» поскандалила з клієнткою: що пишуть в соцмережах
Джерело фото - Афіша розваг Луцька

Лучанка Ольга Ляснюк скаржиться на піцерію «Теревені»: там, з її слів, спочатку подарували їй право на безкоштовну піцу «у будь-який час», а потім …розвели руками: мовляв, не дамо, адміністратора нема на місці.

Керівництво «Теревенів» не залишилося байдужим до скарги лучанки, яку вона описала у Фейсбуці – і відповіло через офіційну сторінку піцерії. Пояснили: претензії безпідставні, адже гостю всього лиш попросили прийти в інший час, і взагалі – гостя могла б бути більш вдячною...

ЧИТАТИ БІЛЬШЕ ПРО СУПЕРЕЧКУ «ТЕРЕВЕНІВ» І ГОСТІ

Ситуацію жваво обговорюють в соцмережах. «Перший» зібрав найцікавіші коментарі на цю тему 

Уляна Вишневська: «Рівень закладу громадського харчування оцінюється рівнем ставлення до відвідувачів. Піцерія «Tеревені», ми все зрозуміли».

      *            *              *

Тетяна Житник: «Піцерія «Tеревені» сприймати гідно критику – це не про вас....І клієнт понад усе-теж не ваше, судячи з відповіді...А відповідь ще та. І чого так багато тексту? Написали б просто – ідіть в с...ку… Це якраз читається поміж рядків....».

      *            *              *

Олександра Кулішенко: «Ще би через місяць прийшли – і вимагали би свою піцу. Люди, ви шось геть не розумієте, як працює та сфера обслуговування. Можливо ведучий – некомпетентна людина і тоді всі претензії до нього..»

Ольга Ляснюк: «Насмішили, чесне слово. Ведучий озвучував умови закладу. можливість скористатися - до Нового року. це, імовірно, ви не зрозуміли суті проблеми»

Олександра Кулішенко: Ольга Ляснюк, я працюю у цій сфері уже понад два роки. І ви собі на гадці навіть не маєте що це таке... Коли ти викладаєшся на повну, гарно обслуговуєш гостей ось уже скільки років і тут одна промашка – і ваш заклад вже обливають чим тільки можна у фейсбуці (не працюю в Теревенях, але як колег хочеться просто підтримати і захистити)..

Ольга Ляснюк: «Олександра Кулішенко , а я хочу - як відвідувач - належного обслуговування. Далеко не кожен чек міг брати участь у розіграші, А на певну суму. Тому, вибачте, я бачу промах закладу. І хто у цьому промаху винен - справа колективу. а не моя. А моє право - озвучити промахи закладу, який я відвідую не перший рік.

      *            *              *

Марія Миколаївна: «Я працюю у цій сфері більше 5 років і вважаю, що вина тут більше закладу. Адже якщо купон у адміністратора, то здаючи зміну іншому, він мав їх просто йому передати або ж тримати у сейфі. І при здачі зміни говорити».

      *            *              *

Franz Vonsovich: «Працівники піцерії не праві.  Клієнт брав участь у Вашому (!) святі. Підкреслюю, у піцерії «Tеревені» був День народження. І відвідувачка погодилась взяти участь в розіграші, з поваги до Вашого Дня народження. ...Щоб не псувати про піцерію. «Tеревені» враження, пропоную знайти час і тактовно показати Ользі Ляснюк, що Ви – піцерія високої якості обслуговування».

      *            *              *

 

Ірина Хомчук: «Заклад непоганий! Але у всьому, що стосується лояльності – тормозить»

      *            *              *

Юрій Ричук: «Як на мене, проблема не стала б проблемою, якби Піцерія " Tеревені " написала просто: вибачте, Ольго, що некоректно з вами повелися. приходьте за піцою, а на знак наших вибачень даруємо вам безкоштовну каву... і всі б сказали: МО-ЛОД-ЦІ!!»

      *            *              *

Олена Лівіцька: «ПРО ВВІЧЛИВІСТЬ)) Совпадєніє, але не думаю)) Бо як тільки прочитала цю історію від Ольга Ляснюк, відразу згадала і своє суботнє знайомство із сервісом від Теревені. В суботу 13-го жовтня вперше в житті замовляла піцу додому, бо в донечки було день народження і вона чекала в гості подружок. За кілька годин до потрібного часу замовила три піци на сайті. Отримала підтвердження на електронну пошту. Жду... 

О 13.30 наша піца мала бути вдома. 13. 45 нема. 13.50 нема. На 14-му приходять діти. Мала вже плаче... Телефоную за вказаним на сайті номером. Довго не беруть трубку. Зрештою, чую у відповідь жіночий голос. Кажу: вибачте, щось довго чекаємо замовлену піцу... А чую голосне: "Ой бл*дь!...". 

Ні, мені не почулося. Я аж притихла. Потім кажу: "Ну, якось так...". А дівчина мені: "Зателефонуйте за хвилину, занесу телефон тому, хто за це відповідає". Стало цікаво... Телефоную - довго не беруть телефон. Нарешті беруть: "То ви будете замовляти піцу чи ні?" - питають без церемоній уже. Кажуть: "Вибачте. Бо в нас проблеми на сайті". Я відповіла, що в них "проблеми і без сайту". Замовила піцу в Дядя PIZZA, отримала її за півгодини. Діти почекали і були щасливі. Можете вважати це навіть рекламою. Вони заслужили. 

Тому, Олю, добре, що ти не телефонувала спершу в Теревені. Бо почула б "Ой, бл*дь!", окрім "Приходьте завтра!"»

      *            *              *

Наталя Хвесик: «А якби вона просто замовила щось і сказала: "Я заплачу вам завтра, бо в мене начальник завтра тільки дасть зарплату. А ви сприймайте мою забаганку більш позитивно і отримуватимете від гостей повагу"? :) Цікаво, що сказали б у закладі на це».


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Через «політику» на Волині горіли сім гектарів торфовищ, – голова РДА
Наступна новина Волинянка вирушила на Ігри Нескорених в Австралію
Останні новини
Схожі новини