Призначили генерального директора Любомльського ТМО. Що про нього відомо?

Призначили генерального директора Любомльського ТМО. Що про нього відомо?

18 січня під час першої сесії 2021 року Любомльської міської ради VIII скликання обрали нового генерального директора Любомльського ТМО Володимира Дибеля. З ним уклали контракт на три роки.

Про це повідомляє газета Наше життя.

На сесії було запропоновано затвердити на посаді генерального директора Любомльського ТМО Володимира Дибеля, уклавши з ним контракт на три роки. Сам же Володимир Юрійович звернувся до депутатів підтримати таке рішення, пообіцявши сумлінно працювати на благо громади.

У виступах інших депутатів прозвучала пропозиція щодо укладення контракту терміном на один рік, однак під час дискусії вона підтримки не знайшла. Відтак, більшістю голосів (17 — «за», 1 — «утримався») генеральним директором Любомльського ТМО призначили Володимира Дибеля, зобов’язавши міського голову укласти з ним контракт на три роки.

Що про нього відомо?

Трудову діяльність розпочав у 1989 році як лікар-інтерн Нововолинської медсанчастини. З 2004 року і до 2020 року працював головним лікарем Любомльської центральної районної лікарні. Був депутатом Любомльської районної ради V скликання.

Депутат Волинської облради трьох скликань. 


У 2020 р. обраний депутатом Волинської обласної ради від Волинської обласної організації політичної партії «Сила і Честь» . Член постійної комісії з питань соціального захисту населення, охорони здоров’я, материнства та дитинства.

Читайте також: 

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Мер Ковеля пояснив, чому призначив Тараса Яковлева своїм заступником
Наступна новина У «секретному будинку» «Інвестора» готуються до ремонту. ФОТО
Останні новини
Схожі новини