Призначили нового командира Князівської бригади

Призначили нового командира Князівської бригади

4 жовтня командувач військ оперативного командування «Захід» полковник Сергій Літвінов урочисто відрекомендував новопризначеного командира 14-ої окремої механізованої бригади імені князя Романа Великого підполковника Олександра Охріменка.

Про це інформує пресслужба 14 ОМБр.

Під час церемонії відрекомендування підполковник Олександр Охріменко урочисто прийняв бойовий прапор. Під час знайомства з особовим складом він наголосив, що продовжуватиме та примножуватиме здобутки й традиції Князівської бригади.

«Я гордий стати командиром славетної 14-ої окремої механізованої бригади імені князя Романа Великого, про яку багато чув, яка з честю і гідністю пройшла горнило російсько-української війни. Я впевнений, що разом з досвідченим, загартованим у боях особовим складом бригади ми зуміємо подолати всі виклики, які перед нами постануть, виконаємо всі завдання, які на нас покладатимуться задля досягнення спільної для всіх нас і найважливішої мети, - здобуття Перемоги над ворогом», - сказав підполковник.

Військові ж характеризують його як досвідченого, мудрого і виваженого бойового офіцера, який пройшов у Збройних Силах України всі командні посади, від командира взводу до командира військової частини, вміє згуртувати військовий колектив, повести за собою, надихнути на нові звершення.

Довідково: Підполковник Олександр Охріменко народився 19 жовтня 1984 року на Вінниччині. З відзнакою закінчив Одеський інститут Сухопутних військ, Національний університет оборони України ім.І.Черняховського. З перших днів війни брав участь боях з російським агресором на Сході країни. За особисту мужність і високий професіоналізм, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, нагороджений Орденом Богдана Хмельницького III ступеня, особистою вогнепальною зброєю - пістолетом «Glock», відзнаками Міністерства оборони України «За військову доблесть», «Знак пошани», «За досягнення у військовій службі» І та ІІ ступенів, «За зразкову службу», «За особливу службу» ІІІ ступеня. Одружений. Разом із дружиною виховує сина та доньку.

Нагадаємо, 27 серпня з на плацу Князівської бригади відбулося урочисте прощання командира 14 окремої механізованої бригади імені князя Романа Великого полковника Сергія Войченка з бойовим прапором військової частини 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Торчині побили ветерана АТО
Наступна новина Заступився за дівчат і потрапив у реанімацію: подробиці різанини у Луцьку
Останні новини
Схожі новини