Про Луцьк знову забули: Садовий розкритикував парламент

Про Луцьк знову забули: Садовий розкритикував парламент
Андрій Садовий

Лідер партії «Самопоміч» Андрій Садовий розкритикував Верховну Раду за те, що не оголошує вибори в Луцьку.

Про це він заявив в ефірі політичного ток-шоу «Свобода слова» у понеділок, 13 травня.

За словами політика, одним із прикладів незадовільної роботи діючого парламенту є ситуація з виборами луцького міського голови. Їх уже два роки не призначають.

«Завтра в порядку денному парламенту є одне дуже маленьке рішення. Важливе. Це – дозволити вибори в тих територіальних громадах, де немає голів чи ради неправомочні.

Два роки, як помер мер Луцька. Що мало би відбутися в нормальній країні? Зразу оголосили б вибори… Два роки не оголошують вибори, тому що місцеві феодали не можуть із собою домовитися, як грабити той Луцьк. Розумієте? І ми маємо 209 таких громад, де не оголошуються вибори», - каже Садовий.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Як волинська «Самопоміч» обиратиме кандидатів у нардепи

14 травня у порядку денному Верховної Ради є питання про призначення виборів у місцевих громадах, однак, політик стверджує, що у планах нардепів оголосити вибори тільки у 20-ти із понад 200.

«Завтра в порядку денному це питання стоїть. Але, за моєю інформацією, хочуть тільки 20 розглянути, і там Луцька немає. Таким чином парламент показує чудеса», - зазначає Андрій Садовий.

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Якщо парламент не захистить децентралізацію, місцеві бюджети Волині втратять десятки мільйонів
Наступна новина Залізничники просять не скасовувати поїзд «Ковель – Москва»
Останні новини
Схожі новини