Про Зеленського на колінах: соцмережі «порвало» порівняння шоумена з канцлером Німеччини

Про Зеленського на колінах: соцмережі «порвало» порівняння шоумена з канцлером Німеччини

Команда підтримки шоумена Володимира Зеленського, який оголосив про наміри балотуватися у президент України, опублікувала фото канцлера Німеччини Віллі Брандта, який 7 грудня 1970 року став на коліна перед монументом жертвам нацизму у Варшавському гетто.

«Хтось критикує Зеленського за наміри «стати на коліна» заради своєї країни. На фото історичний приклад Віллі Брандта - канцлера Німеччини. Він зробив це заради своєї нації», - написали у Facebook прихильники Зеленського з Тернополя.

Допис був адресований критикам шоумена, який у 2014 році в ефірі одного з телеканалів звернувся до чинного тоді президента України Віктора Януковича і президента РФ Володимира Путіна і заявив, що готовий “благати на колінах” аби не допустити війни.

Порівняння історичного вчинку канцлера ФРН і заяви Зеленського обурило дописувачів – під дописом вони розмістили безліч обурених відгуків. Є серед них і вислови волинян:

Анатолій Котлюк: «Не позортеся і видаліть фото. Це канцлер Німеччини стає на коліна на меморіалі жертвам Голокосту - винищення євреїв німцями. Чи вважаєте, що на Сході сьогодні українці винищують росіян? Що за маячня»

Денис П’ятигорець: «Коли побачив цей скрін - думав то фейк. Зайшов на сторінку - ні, не фейк… хм… Не знаю як Зе та його команда, але я стану на коліна перед «мижебраттями» тільки для того, щоб обшукати їхні трупи!»

Олександр Новосад: Підтримка Зеленського швидко здується як і надулася. Коли Надю Савченко визволили, то на базарі наївні люди говорили, що вона буде Президентом. :)  Найбільша частка людей, готових голосувати, замовчує свій вибір. Або в шоці з усіх можливих учасників другого туру. Думаю, «спіраль мовчання» для багатьох спрацює несподівано. Як колись лякали в другому турі участю Вітренко, яка навіть третього місця не зайняла - те ж саме буде й із Зеленським!


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Луцькі муніципали відхрестилися від «репресій» проти Діда Мороза
Наступна новина Бюджетні війни, церква і Порошенко. ЩОЗАТИЖДЕНЬ
Останні новини
Схожі новини