Розважайся або заробляй: у магазині I.Cube з'явилась техніка на радіокеруванні. ФОТО. ВІДЕО

Розважайся або заробляй: у магазині I.Cube з'явилась техніка на радіокеруванні. ФОТО. ВІДЕО

Луцький магазин «I.Cube», що на першому поверсі РЦ «Промінь», став відомим своїми «не кусючими» цінами на оригінальні сертифіковані товари та аксесуари марки Apple

Віднедавна у цьому магазині почали продавати ще й техніку на дистанційному управлінні від американського виробника TRAXXAS.

Ідею почали розвивати для того, щоб завдяки спільному інтересу об’єднати батька й сина або ж компанію друзів.  

До слова, на теренах Волинської області американську сертифіковану продукцію за такими цінами ви не купити ніде. До того ж, власники магазину наголошують, що на неї дають гарантійний термін до року.

Варто зауважити, що «I.Сube» пропонує ремонт техніки, встановлення різноманітних програм, поклейку захисного скла на наручні годинники іWatch, а також на iPhone.

Власниця зазначає, що у їхньому магазині за 30 хвилин вам можуть замінити екран та батарею у телефоні.

Крім того, у випадку, якщо iPhoneiPad чи MacBook надішлють у сервісний центр до Києва, то у магазині «I.Сube» на час його відсутності дадуть у користування інший. Якщо виявиться, що умови гарантії не порушені, його відремонтують, якщо брак товару виник не з вини покупця, несправні елементи або й гаджет замінять на нові.

Особливістю «I.Cube» є й те, що цей магазин вже з півроку підтримує хлопців, які самостійно розробляють товар на радіокеруванні. У такий спосіб власники магазину підтримують й українського виробника, наразі це перспективна молодь.

«Цікавинкою нашого магазину є ще й молоді хлопці, яких ми фінансово підтримуємо. Сім цих юних геніїв своїми руками роблять машинки, квадрокоптери та катери на радіоуправлінні. До речі, вони навіть готові взяти на навчання інших дітей, яким це цікаво, а також продавати свої вироби на замовлення», – розповідає власниця магазину «I.Сube» Анастасія Веніславська.

Менеджер з продажу Тетяна Цвид зауважила, що, наприклад, квадрокоптери купують ті, хто професійно займається зйомкою, або ж батьки для своїх дітей.

«Квадрокоптер може бути чудовою іграшкою для дітей, бо ним можна як знімати, так і літати. Це дуже крута річ, адже, бавлячись, у дитини це може перерости на більш професійний рівень, аніж просто хобі. Коли ви навчитесь керувати звичайним дешевим коптером, то потім можна купувати дорожчу техніку й займатися зйомками з висоти.

Найцікавішим є сам процес керування. У людей, які беруться за нього, «горять» очі. У нашому магазині їх купують люди різного покоління, адже асортимент дозволяє придбати коптер як для початківця, так і  напівпрофесіонала та професіонала», – ділиться Тетяна.

Вона додала, що квадрокоптер є чудовим подарунком як для дитини, так і для дорослого, адже його можна придбати за цілком доступною ціною.

Чотирнадцятирічний Єгор Ходаківський, який сам робить квадрокоптери, зазначив, що наразі це цікаво та дуже перспективно.

«За цим стоїть майбутнє. Ним можна літати, знімати відео, а  також перевозити невеличкі вантажі. Функціонує він дуже просто: тут є чотири мотори, контролер та акумулятор, ззовні є камера, до контролера також є зв’язок з космосом, тобто GPS-системою, завдяки чому він може літати як сам, так і з керуванням», – поділився знаннями Єгор.

До речі, у магазині «I.Cube», окрім сертифікованих товарів та аксесуарів марки Apple, квадрокоптерів, також можна купити ще й машинки та кораблі на радіокеруванні, окуляри віртуальної реальності та колонки JBL.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як відрізнити оригінальну продукцію Apple від копій. ФОТО


Магазин «I.Cube» знаходиться у Луцьку на проспекті Президента Грушевського, 2 на першому поверсі розважального центру «Промінь».

Сторінка в Instagram: https://www.instagram.com/icube.ua/


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Від сьогодні на «Ягодині» – ремонт
Наступна новина Ранковий Луцьк на світлинах фотографа
Останні новини
Схожі новини