Від сьогодні на «Ягодині» – ремонт

Від сьогодні на «Ягодині» – ремонт
джерело фото: volynonline.com

Волинська митниця ДФС інформує міжнародних перевізників, які планують скористатися автомобільним пунктом пропуску «Ягодин», про початок будівельних робіт у ньому.

Відтак, можливе обмеження та сповільнення руху вантажних транспортних засобів, – повідомляють в УДФС Волині.

Від 3 вересня 2018 року підрядна організація буде облаштовувати вагові комплекси поосьового зважування автотранспортних засобів. Завершення проекту заплановане до 30 листопада цього року.

Крім того, з другої декади вересня приступлять до влаштування водовідвідних лотків у рамках капітального ремонту цього пункту пропуску. На цей же період календарним графіком передбачено встановлення скануючої системи.

«Волинська митниця ДФС вживатиме усіх необхідних заходів, аби мінімізувати незручності для водіїв, проте просить із розумінням поставитись до необхідності модернізації інфраструктури митниць. Пасажирських напрямків переміщень заплановані роботи не стосуватимуться», – наголошують у ДФС.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Український гурт, який застряг у черзі на «Ягодині», влаштував імпровізований концерт. ВІДЕО


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Показати коментарі (1)
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Назвали цілющу властивіть винограду
Наступна новина Розважайся або заробляй: у магазині I.Cube з'явилась техніка на радіокеруванні. ФОТО. ВІДЕО
Останні новини
Схожі новини