Прокуратура судиться з міськрадою через харчування дошкільнят без «луцької прописки»

Прокуратура судиться з міськрадою через харчування дошкільнят без «луцької прописки»
Фото ілюстративне

У Луцьку відбулося перше судове слухання справи оскарження рішення виконкому міськради про встановлення оплати за харчування дошкільнят без «луцької прописки».

Слухали справу у Волинському окружному адміністративному судді, – йдеться у сюжеті UA: Волинь.

«Прокуратура області вимагає визнати протиправним та скасувати рішення виконкому, яким визначено розмір плати за харчування у дошкільних навчальних закладах залежно від місцяпроживання сім'ї дитини», – повідомила речниця прокуратури області Наталія Мурахевич.

Заступник директора юридичного відділу міської ради Інна Романова у судді сказала, що виконком з вимогою прокуратури скасувати рішення не погоджується.

«Розмір витрат на харчування встановлений однаково для усіх дітей, незалежно від того вони проживають у м. Луцьку чи в іншому населеному пункті. Однак встановлено, що для батьків пільгову плату за харчування дітей у закладах дошкільної освіти у розмірі 60% від вартості харчування для дітей. Та пільгова плата не поширюється на сімей, які проживають в інших населених пунктах».

Нагадаємо,

 

 
Прокуратура судиться з міською радою через оплату за харчування дошкільнят без "луцької прописки"

Сьогодні відбулося перше судове засідання у справі оскарження прокуратурою Волині рішення виконкому Луцької міськради про встановлення оплати за харчування дошкільнят без "луцької прописки". Чим воно закінчилося і що про ситуацію кажуть батьки, які за січень заплатили 100% вартості харчування, - далі у відео.

Posted by UA: Волинь on Friday, 15 February 2019

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Ще одна волинська громада разом зі священиком перейшла до ПЦУ. ВІДЕО
Наступна новина На вихідних погода тішитиме весняним теплом
Останні новини
Схожі новини