«Прошу, щоб ми виключили соцмережі та включили мозок», – Зеленський про вакцинацію

«Прошу, щоб ми виключили соцмережі та включили мозок», – Зеленський про вакцинацію

Володимир Зеленський зауважив, що втрати від пандемії за добу вже наближаються до добових втрат військових під час Другої світової війни. Тому й чиновники, і бізнес, і громадяни мають вживати заходів, щоб збільшити кількість щеплених.  

Про це він розповів під час Конгресу місцевих та регіональних влад на Одещині, на якому було детально розглянуто питання протидії поширенню коронавірусної хвороби.

«Ми розуміємо, що вихід один – вакцинація. Треба збільшувати відсоток вакцинованих людей, щоб вийти з цього колапсу. Очільники на місцях, дуже вас прошу засинати й прокидатися з цією темою», – закликав Глава держави.

Президент нагадав, що на минулому засіданні Ради національної безпеки і оборони було поставлено завдання збільшити кількість щеплень проти коронавірусу до 300 тисяч за добу. І на сьогодні в Україні вже роблять близько 290 тисяч щеплень, але треба ще активніше нарощувати темпи вакцинації, адже збільшується кількість хворих і смертей.

«Я дуже прошу, щоб ми всі виключили соцмережі з цього питання і включили мозок. Треба вакцинуватися – на сьогодні це не «страшилки», це єдине рішення. Я хочу, щоб ми не боялися цих «страшилок» у ЗМІ та соцмережах, а боялися цього вірусу», – сказав президент й додав, що нині в усьому цивілізованому світі ставлення людини до вакцинації стає майже показником її грамотності та обізнаності.

Записатися на вакцинацію проти COVID-19 вже сьогодні ви можете у свого сімейного лікаря або за телефоном контакт-центру МОЗ 0-800-602-019. Більше про вакцинацію ви можете дізнатися на сайті vaccination.covid19.gov.ua

Читайте також: Вакцинація у луцькому театрі: Pfizer є, кілометрових черг вже нема


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина З початку року «Волиньгаз» встановив 31 газорегуляторний пункт
Наступна новина «Закликав, закликаю і буду закликати вакцинуватися», – Шмигаль у Луцьку
Останні новини
Схожі новини